Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
superpar

Hana nakon izazova neutješno plakala: 'Kako ovo mogu raditi?'

Foto: RTL Screenshot
1/5
05.04.2019.
u 09:43

Još jedna epizoda 'Superpara' potvrdila je kako neki parovi ne ostavljaju dojam skladnosti. U novom izazovu posebno su na meti bili Hana i Goran.

U sinoćnjoj epizodi showa ''Superpar'' parovi su se suočili s novim izazovom. Morali su na pločici napisati tko je po njima najuredniji, tko najljepši, a tko najmanje kompatibilan par.

Prije početka izazova morali su riješiti upitnik s istim pitanjem, što je poslužilo kao baza, a točan odgovor na pitanje bio je onaj koji je većina odabrala. Ako oba partnera daju točan odgovor, pomiču se za jedno mjesto naprijed na ''ploči''. Tko prvi dođe do sredine – pobjeđuje i osvaja 5000 kn. Parovi su se najviše prepirali kad je voditelj Enis Bešlagić pitao koji je par najmanje kompatibilan, a većina je odgovorila da su to Hana i Goran. Hanu je to jako uzrujalo.

– Goran je načitan i pametan, a Hana mi se čini kao ''princeza'', nisu mi baš jedno za drugo – rekla je Jana. Nakon toga uslijedilo je još jedno pitanje, što je za Hanu bilo nepremostivo. ''Koji je par skupa iz navike?'' pitanje je na koje su sudionici showa opet dali odgovor – Hana i Goran.

Hana više nije mogla šutjeti. – Kako pet, šest mjeseci može biti navika? Užas! – bila je ljutita na sve koji su napisali njezino ime na pločicu. Situacija se nije smirila, iako su izabrani za par koji se najbolje oblači. Izazov je završio, a u njemu su najlošiji bili Luka i Matea te su time postali par za eliminaciju, zajedno s Davorom i Tinom. Hana se zaletjela Goranu u zagrljaj i počela jecati.

– Kako ovo mogu raditi? Lažu! Ružno govore o nama – plakala je dok ju je Goran pokušavao smiriti.

– Cijeli svijet može biti protiv nas, ali ako se mi držimo, ne mogu nam ništa, bebo – rekao joj je on.

U trenucima eliminacije, Hana je bila sretna jer je mogla izbaciti Luku i Mateu, s kojom se posvađala još prvih dana u kući. Show su napustili Matea i Luka, a Tina i Davor dobili su više glasova natjecatelja i ostali.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
09:54 05.04.2019.

Hana nosi kečke...goran ljubi de...

Avatar taqa
taqa
10:25 05.04.2019.

Superparovi su odličan presjek društva. Imoćani hvataju veze,Bosanac iz Čabra bi gazio preko mrtvih samo da uspije,Hana po zanimanju influencerica,ona ne vjeruje u Boga,al vjeruje u tarot i kristale,,a Savršeni veliki katolik, onaj Splićo sa trenericom, ko Sanader,obeća ,da riječ,pa,pa slaže. Toca i Boca primjer penzionera koji brinu za djecu i unučad,svi im na grbači. Normalni ljudi,Jana i suprug ispadaju nazadni i konzervativni. Ali biti će zanimljivo kada se pokolju Splićo,Imota i onaj Čabranac.

Avatar JosipBrozTito
JosipBrozTito
09:54 05.04.2019.

Hana,to ti se zovu ,"Cevdžije".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije