Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Superpar

Ovako je Hana komentirala Goranov i Davorov poljubac

Foto: RTL
1/7
05.04.2019.
u 07:00

Goran Jurenec s kandidatima je razgovarao o zavođenju, svima je demonstrirao svoje tehnike zavođenja i zatim pred kamerama poljubio Davora

Hana Rodić i Goran Jurenec gledateljima su već pokazali da su savršen par u showu “Gospodin Savršeni”, a sada se pokušavaju okititi i titulom superpara u istoimenom showu RTL-a.

S ostalim parovima prolaze razne izazove i kvizove da bi dokazali da su baš oni idealna kombinacija. Ovaj tjedan to im baš nije pretjerano polazilo za rukom jer se Hana naljutila na Gorana što joj nije čestitao Dan žena, a nisu se baš iskazali ni u kvizu znanja u kojem je Goran birao pitanja za svoju bolju polovicu. Hana nije znala točan odgovor na dva pitanja, ono koliko slova ima naša abeceda i da je sinonim za dagnju mušula.

– Kako mi možeš postaviti pitanje za mušulu, pa ja sam iz Dubrave? – pitala je Hana Gorana koji je ovaj tjedan priredio iznenađenje natjecateljima, ali i Hani i gledateljima.

Naime, u pauzama od zadataka natjecatelji su se malo opustili i muški kandidati poveli su razgovor o zavođenju. Goran i Davor počeli su razgovarati o tome kako zavesti djevojku i malo-pomalo Goran je počeo demonstrirati tehnike zavođenja, a kao model poslužio mu je Davor da bi na kraju pao i poljubac između njih dvojice.

– Ovo je sad najvažniji moment. Pazi, Imotski – rekao je Goran kandidatu Josipu Ajduku koji je sjedio pokraj njega i Davora. – Samo da ti tu kosu maknem. To je dosta poznato. I onda iskoristiš tu priliku – kazao je dobro raspoloženi Jurenec, a potom i poljubio Davora.

Davor, koji je sa suprugom Tinom ima dvoje djece, za RTL je već priznao da mu je Goran jako simpatičan:

– Goran mi je zapravo najdraži! Evo ovako: Goran mi je najdraži muškarac kojeg sam upoznao! On je savršen muškarac! Ja da sam žensko, bio bih s njim! I Hana mi se svidjela. Kenjali su nešto po njoj, ali takva je kakva je, ima 21 godinu – rekao je Davor. On je svojoj supruzi i priznao poljubac s Goranom, a nas je zanimalo što na ovaj potez Gospodina Savršenog kaže njegova odabranica Hana Rodić.

– Goran mi je rekao za ,,poljubac” s Davorom. Njih su dvoje odlučili malo zeznuti Tinu i mene pa su nam namjerno drugačije prepričali cijeli događaj jer nismo bile prisutne. Nije nam bilo drago ono što su nam prepričali sve dok nam nisu otkrili da nas zezaju te da je taj „poljubac“ bio preko ruke. Stvarno su nas dobro nasmijali! Dečki su se malo našalili i tako napravili show u kući – komentirala nam je Hana.

Kada su započeli romansu nakon showa “Gospodin Savršeni” Hana je isticala kako vjeruje Goranu, iako nije bila njegov prvi izbor u showu.

– Vjerujem Goranu jer ne bih ništa započela s njim da mu ne vjerujem. Show je takav kakav je i tada nismo bili u vezi, ali ne sumnjam u Goranovu vjernost. Naravno da će netko uvijek biti povrijeđen jer smo sve mi, finalistice, već razvile osjećaje prema Goranu tako da je mene povrijedio u finalu svakako, ali ne želim se vraćati na ono što je bilo za vrijeme showa – rekla je Hana tada.

Komentara 4

ZA
zagi101
08:12 05.04.2019.

tip je čisti homo a ovaj drugi pritajeni, hana obična fufa ali naći će nekog glupana da ju ženi

GR
gragakarlovac
13:26 05.04.2019.

ja ako hocu 'zeznuti' zenu ne idem kod drugog muskarca...mislim da ima puno pritajeni gayeva u Hrvatskoj.

AL
ALaCroat
08:33 05.04.2019.

Znaci pored takve ženske ljubitelje muškarca.... strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije