Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila i zbog čega je nema

Marijana Batinić komentirala novu voditeljicu emisije 'Ljubav je na selu'

Foto: Instagram
1/5
26.03.2021.
u 13:15

Batinić je komentirala svoju nasljednicu kojom je, kako kaže, jako zadovoljna. Svoj komentar dala je i Antonija Blaće.

Voditeljica Marijana Batinić oglasila se na Instagramu nakon što se doznalo da će novu sezonu popularnog RTL-ova showa ''Ljubav je na selu'' voditi bivša natjecateljica Gospodina Savršenog Anita Martinović (37). Batinić je komentirala svoju nasljednicu kojom je, kako kaže, jako zadovoljna.

"Ova ljepojka je nova voditeljica Ljubav je na selu. Podržimo je u njenom voditeljskom debiju. Imala sam priliku škicnuti novu sezonu i jako sam zadovoljna", napisala je Marijana na Instagram storyju. Inače, nova sezona snimala se prošle godine dok je Marijana bila na rodiljnom dopustu te je zbog toga u njezinu ulogu uskočila Anita.

Foto: Instagram screenshot

Novu voditeljicu komentirala je i Antonija Blaće. "Jedva čekam da vidite Anitu u 'Ljubav je na selu'. Marijana Batinić, nije baš piece of cake mijenjati te", poručila je Blaće.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Anita Martinović ima 37 godina i dolazi iz mjesta Gundinci u okolici Slavonskog Broda, no već dvadeset dvije godine živi u Zagrebu. Završila je studij modnog dizajna i godinama radila u modnoj prodaji. Potječe iz velike obitelji, ima dva brata i sestru s kojima je jako povezana. Čvrsto vjeruje kako se prava ljubav može roditi pred kamerama, a koliko je opuštena kad se snima, već je dokazala sudjelujući u RTL-ovu kulinarskom showu „Punom parom“ te kao britka, odlučna i energična kandidatkinja u „Gospodinu Savršenom“. Sada je pred njom novi veliki izazov – voditeljska uloga, i to u najdugovječnijoj te jednoj od najpopularnijih RTL-ovih emisija. No, kako ističe, zahvaljujući dobroj atmosferi na setu i uhodanom produkcijskom timu, mjesta za tremu nije bilo pa je uživala u svakom trenutku stvaranja i snimanja nove sezone showa "Ljubav je na selu".

„Sve je bilo jako uzbudljivo, novo i potpuno drukčije nego kad si kandidat u nekoj emisiji. Sve su oči uprte u tebe, svi očekuju da ti vodiš igru. Bilo je zahtjevno, ali ekipa iza kamere sve je to odradila s jako mnogo razumijevanja i podrške, olakšavali su mi u svakom trenutku kad god su mogli. Najveća mi je želja bila pomoći kandidatima da se što lakše snađu i opuste jer sam i sama, kao kandidatkinja, bila u sličnoj situaciji te sam, na neki način, pokušala unijeti duh i ideju koja je prethodno zamišljena u emisiji“, kaže Anita pa posebno naglašava: „Marijana Batinić toliko je sezona savršeno odrađivala taj posao i postala zaštitno lice emisije, a sad se tu našao netko novi... Umjesto brinete odjednom neka plavuša, umjesto dalmatinskog – slavonski govor... Iskreno se nadam kako će i publika i kandidati biti blagi te da će mi pružiti priliku.“

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže.

 

Komentara 1

PD
Pdravina
17:01 08.04.2021.

Pridružite se Vašoj i našoj fejsbuk grupi Ljubav je na selu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije