Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumačko ostvarenje godine

Goran Navojec nakon osvojene Ruže: Ova Ruža, posebno zbog serije 'Nestali' ima mjesto mom srcu

Zagreb: Svečana dodjela medijskih nagrada Večernjakova ruža
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/6
21.03.2021.
u 15:51

Glumac koji je postao omiljen i kao kazališni, televizijski, ali i filmski, ponovno je zadivio čitatelje Večernjeg lista i dobio Ružu, te nam povodom toga  ispričao kako je bilo snimati seriju u teškim uvjetima, a otkrio nam je i poneki detalj o drugoj sezoni.

Dobitnik Večernjakove ruže u kategoriji glumačko ostvarenje godine ovaj put je bio glumac Goran Navojec koji je osvojio srca mnogih uogom Prke u seriji 'Nestali'. Glumac koji je postao omiljen i kao kazališni, televizijski, ali i filmski, ponovno je zadivio čitatelje Večernjeg lista i dobio Ružu, te nam povodom toga  ispričao kako je bilo snimati seriju u teškim uvjetima, a otkrio nam je i poneki detalj o drugoj sezoni.

Kakav je osjećaj biti dobitnik Večernjakove ruže?
Osjećaj je predivan. Pogotovo zato što se ovo sve događa na način na koji se događa i jer jako puno mojih kolega nema priliku se izraziti, pogotovo kolege koji rade u kazalištu. Tako da ovu nagradu posvećujem svima njima. Nadam se da ćemo na sljedećoj dodjeli biti u punom sastavu i punom sjaju.

Imate li već neko mjesto gdje ćete čuvati ovu nagradu?
Naravno da imam mjesto, posebno zbog serije 'Nestali', Večernjakova Ruža bit će u mome srcu.
Ova uloga je bila jako teška, nije bilo lako snimati na onoj vrućini i svim onim uvjetima i stvarno ste napravili odličan posao...
Hvala Vam puno. Hvala svima koji su gledali seriju i koji su pratili. Mi smo stvarno dali sve od sebe, a nadam se da se nešto od toga što smo dali i vidjelo.

Možemo li najaviti što se očekuje u drugoj sezoni?
Apsolutno. Počet ćemo kroz nekoliko tjedana snimanje, selimo na Velebit, napravit ćemo drugu sezonu tako da ćete moći vidjeti vaše omiljene junake u novom izdanju.

Gledamo Vas još i u emisji 'Volim Hrvatsku' i 'Tvoje lice zvuči poznato', sad uskoro ponovno, dakle, bit će prilike  da vas vidimo na televiziji?

Bit će priliike, budući da nema prilike da se viđamo užino, evo ja ću vas sve gledati kroz male ekrane TV prijemnika.

Postoji li možda neka nova uloga koju možete najaviti u ovoj godini?
Stvarno nije dobro to prijevremeno najaviti dok ne započne ili ne završi.

Hoće li se ova večerašnja nagrada proslaviti u nekom intimnom krugu s boljom polovicom?
Ne znam. Ja bih volio to proslaviti u što širem krugu moguće, ali budući da je to nemoguće, onda ćemo proslaviti dostojanstveno i nedostojanstveno u isto vrijeme. 

Goran Navojec: Bududći da nema puno prilike da se vidimo uživo, ja ću vas sve gledati kroz male ekrane
 

Komentara 26

DS
ds
16:57 21.03.2021.

Navojec je samo najbolji pijanec.Moram priznati konkurencija je izuzetno jaka.

Avatar Asterix
Asterix
16:53 21.03.2021.

Eto, došli smo do toga da i Navojec može biti najbolji glumac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije