Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika tragedija

Glumac (37) tragično stradao na skijanju, a posljednja objava njegove djevojke mnogima slama srce

Foto: Profimedia
1/4
21.01.2022.
u 12:18

"I tek tako... već 6 godina. Sretan rođendan, ljubavi mog života", napisala je manekenka ne sluteći da bi se za nekoliko dana mogla dogoditi strašna tragedija.

Francuski glumac Gaspard Ulliel (37) tragično je preminuo ranije ovog tjedana nakon kobnog pada na skijanju. Glumac je u utorak helikopterom prevezen u bolnicu s teškom ozljedom glave koju je zadobio na skijalištu u francuskim Alpama, no unatoč brzoj liječničkoj intervenciji njegovo tijelo nije izdržalo. Tužnu vijest u srijedu je potvrdila njegova obitelj i mnoge ostavila u šoku.

Od Gasparda se mnogi i dalje opraštaju putem društvenih mreža, a brojnim obožavateljima za oko je zapela i emotivna objava koju je samo šest dana prije smrti na društvenim mrežama objavila njegova dugogodišnja partnerica Gaëlle Piétri, s kojom je bio u vezi od 2013. godine. Prije nepunih tjedan dana Gaëlle je objavila snimku sa skijališta koja prikazuje njihova 6-godišnjeg sina Orsa kako se na skijama samostalno spušta snježnim padinama. 

"I tek tako... već 6 godina. Sretan rođendan, ljubavi mog života", napisala je manekenka ne sluteći da bi se za nekoliko dana mogla dogoditi strašna tragedija.

 Od Gasparda su se na društvenim mrežama oprostili i brojni kolege filmaši. Među njima je i glumica Marion Cotillard, koja je bila Gaspardova partnerica u filmu Xaviera Dolana "To je samo kraj svijeta".

"Kako je bilo lijepo poznavati te. Bio si i ostat ćeš čudo od čovjeka. Jako me potreslo kad sam čula da si nas napustio. Putuj u miru", napisala je Marion. Nakon što je čuo tragičnu vijest, oglasio se i redatelj Xavier Dolan. 

"Gaspardova smrt je nezamisliva, besmislena i toliko je bolno uopće razmišljati o pisanju ovih riječi. Tvoj diskretan osmijeh, tvoje pozorno oko, tvoj ožiljak, tvoj talent, tvoje slušanje. Tvoj šapat, tvoja dobrota. Svaka crta tvog karaktera zapravo je stvorena od svjetlucave slatkoće. Cijelo tvoje biće preobrazilo je moj život. Biće koje sam volio i zauvijek ću voljeti. Slomljen sam tvojim odlaskom", poručio je shrvani Dolan.

Inače, Gaspard je, kao jedna od novih i sjajnih zvijezda francuske kinematografije, trebao igrati glavnu ulogu u novom Marvelovu serijalu ''Moon Knight'', jednom od najiščekivanijih ove godine. Mnogi su njegov talent prepoznali kada je glumio mladog Hannibala Lectera u filmu Hannibal Rising, ali i modnog mogula Yvesa Sainta Laurenta u filmu Saint Laurent. Glumac je 2004. dobio nagradu Cezar za ulogu u filmu "Very Long Engagement", a istu nagradu dobio je i 2017. za ulogu u filmu redatelja Xaviera Dolana, "It's Only The End Of The World". 

Foto: Profimedia
VIDEO Pogledajte tko je sve nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
16:21 21.01.2022.

Naslov -vrhunac patetike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije