Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 74. godini

Preminuo je pjevač Meat Loaf, njegov album jedan je od najprodavanijih u povijesti glazbe

profimedia
21.01.2022.
u 09:32

Srce nam je slomljeno što vas moramo obavijestiti da je preminuo Meat Loaf. Uz njega su do zadnjeg trenutka bili supruga Deborah kćeri Pearl i Amanda te bliski prijatelji, piše u priopćenju.

Američki pjevač Michael Lee Aday, javnosti poznat kao Meat Loaf,  preminuo je u 74. godini objavljeno je danas na njegovoj službenoj Facebook stranici. Meta Loaf je poznat  glazbenoj  trilogiji Bat Out of Hell—Bat Out of Hell, Bat Out of Hell II: Back into Hell i Bat Out of Hell III: The Monster Is Loose, koja je prodana u više od 65 milijuna albuma diljem svijeta.

Više od četiri desetljeća nakon objavljivanja prvi album s ove liste se još uvijek prodaje u oko 200.000 primjeraka godišnje što ga čini jednim od najprodavanijih albuma u povijesti. 

- Srce nam je slomljeno što vas moramo obavijestiti da je preminuo Meat Loaf. Uz njega su do zadnjeg trenutka bili supruga Deborah kćeri Pearl i Amanda te bliski prijatelji - piše u priopćenju na njegovoj službenoj Facebook stranici. Njegova šest desetljeća duga karijera bila je iznimno uspješna i prodao je preko 100 milijuna albuma diljem svijeta i glumio u više od 65 filmova, uključujući 'Fight Club', 'Focus', 'Rocky Horror Picture Show' i 'Wayne's World'.

- Znamo koliko je značio mnogima od vas i uistinu cijenimo vašu ljubav i podršku dok prolazimo kroz ovo vrijeme tuge zbog gubitka našeg voljenog oca i supruga - napisala je obitelj u objavi.

Ključne riječi

Komentara 1

LE
let3
09:50 21.01.2022.

His name was Robert Paulson... RIP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije