Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Gledatelje razočaralo Anjino ponašanje: 'Iritantna do granica podnošljivosti. Pokazala je pravo lice'

Foto: RTL
1/11
16.11.2022.
u 08:28

Anja je bila ljuta jer je povjerovala kako će Čapo dati nekome drugome priliku u velikom izazovu. Gledateljima se nije svidjela njena reakcija, a svoje mišljenje izrazili su na društvenim mrežama.

U jučerašnjoj epizodi 'Života na vagi' kandidati su sudjelovali u zadnjem velikom izazovu sezone u kojem su morali u sanjkama 700 metara uzbrdo vući težinu koju su izgubili tijekom showa. I na svakih 50 metara trebali su skinuti kilažu koju su taj ciklus izgubili, a pobjednik Josip Čapo je osvojio zlatnu ulaznicu za finale!

Anja je bila ljuta jer je povjerovala kako će Čapo dati nekome drugome priliku u velikom izazovu.

„Ima siguran ulazak u finale, ali morao je uzeti i zlatnu ulaznicu“, prigovarala je.

Gledateljima se nije svidjela njena reakcija, a svoje mišljenje izrazili su na društvenim mrežama.

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Opet kmeči... opet svi drugi krivi... obitelj kriva, muž kriv, svi krivi što je natukla 150 kg samo ona jadna žrtva u svemu... dno dna, iritantna do granica podnošljivosti", "Bez igrica, laži i kukanja po mom skromnom mišljenju ta titula pripada Roku", "Anja plače od početka i sad su joj svi krivi osim nje same, Čapo bravo, neka si osvojio ulaznicu svaka ti čast, čovjek od početka do kraja radi... bravo", "Anji su svi krivi osim nje same..", "Najbolje da je njoj dao ulaznicu. Tom lijenosti i kmečanjem je daleko i došla", "Bravo Čapo. Anja se treba potruditi ne samo na treningu već poraditi i na nedoličnom ponašanju jedne mlade osobe....", "Anja, "Nisu mravi navukli,nego su zubi natukli”.Svi su ti drugi krivi, jedino ti nisi kriva.Čapo je zasluženo u finalu,od prvog dana je imao fokus u glavi,svaka čast,nadam se i pobijedi", "Očito da je Anja pokazala pravo lice sad,sad je on kriv, a čuj tko će joj vani biti kriv ako ne bude skidala kile" pisali su gledatelji.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Posjetimo, Edo je smatrao kako su izgubili kompetitivnost i prije nego što su počeli odrađivati današnji izazov. „Nadam se da će druga zlatna ulaznica biti moja“, zaključila je Anja. „Poseban doživljaj i posebna sreća - gledam u jezero i držim svoju zlatnu ulaznicu. Jako sam ponosan na sebe i govorim si: Svaka ti čast, Čapo!“ bio je emotivan Slavonac, no Anja mu nije mogla prijeći preko toga. „Pao mi je u očima jer nam cijeli tjedan govori da ako bude zlatna ulaznica na izazovu - da će je prepustiti nekome drugome.“ Laru je to također naljutilo jer smatra da se Čapo ne drži onoga što priča.

VIDEO U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

Ključne riječi

Komentara 3

ZO
zoranos
10:31 16.11.2022.

Taj zadnji izazov (predzadnji) je totalni promašaj produkcije, jer je bilo jasno da nitko nema šanse pored Čape koji je u najboljoj formi. Glupo je uopče počinjati nešto ako znaš da ne možeš ništa! Svi su bili frustrirani i na kraju je ispao krim Čapo, a najmanje je kriv - kriva je produkcija. To kao da su dali da se utrkuju prvak Hrvatske i Amerike na 100m.

RA
Ramajana
04:07 17.11.2022.

Ništa ne treba zamjerati, nikome tamo nije lako. Osobno, nokada mi se ne sviđa situacija kad se već una tko će vjerojatno biti pobjednik. I ti si već u starti neki ljudi bili u puno lakšim situacijama. Sretno svima, nakon showa, najviše!

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
09:14 16.11.2022.

Vjerujem da je Josip to rekao, ali se predomislio, što je zasmetalo Anju i Laru. Nije mu za zamjeriti želju za pobjedom, ali trebao bi se malo manje razbacivati izjavama tog tipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije