Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša voditeljica

Petra Nižetić nakon duže medijske šutnje otkrila zašto su ona i suprug donijeli odluku o povratku iz Amerike

Zagreb: Otvorenje du?ana Twin Set u Gunduli?evoj ulici
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
16.11.2022.
u 07:00

Sedam godina je sa suprugom Franom Mastelićem i djecom živjela u Americi, a prije pola godine vratili su se u Hrvatsku.

Voditeljica Petra Nižetić povukla se iz javnosti zadnjih godina, a sada ju je modna dizajnerica Monika Sablić angažirala za zaštitno lice svoje nove modne kampanje. Petri je ova suradnja posebno draga jer je osim s Monikom to suradnja i s našim poznatim fotografom Jadranom Lazićem čiji će portreti slavnih osoba krasiti sportske majice koje je Monika Sablić dizajnirala u svojoj zimskoj kolekciji. Petra se nedavno sa suprugom Franom Mastelićem i sinovima vratila iz Amerike, gdje su živjeli sedam godina, u Hrvatsku. 

- Sedam godina sam provela u Americi, vratili smo se ima pola godine. Ne radim nikakav javni posao koji bi promovirala i prezentirala tako da sam stay home mum - kako bi rekli. Privatni život ne volim provlačit po medijima - rekla je u razgovoru za IN Magazin. Ne skriva koliko je sretna što su se vratili u Dalmaciju i misli da im je to bila najbolja odluka.

- Pa o čemu pričamo, evo sredina 11. mjeseca ja sam još u kratkim rukavima, djeca su se kupala do neki dan tu na Baćama, ma divota. Ne kažem da nema stvari koje mi fale iz Amerike ali definitivno kad smo suprug i ja razmišljali o povratku prvenstveno smo bili fokusirani na djecu i kvalitetu života koju ćemo njima pružiti - rekla je Petra. Supruga Franu upoznala je na Visu, a prvo vjenčanje su imali u Americi i zatim su i u Hrvatskoj svoju vezu okrunili brakom u crkvi u Petrinom Splitu. Petra i Frane imaju dva sina, stariji je Jozo, a mlađi Milo. 

VIDEO Blanka Vlašić na svoj rođendan je rodila sina kojem je dala ime Mondo

Ključne riječi

Komentara 4

DE
DenisSplit85
12:46 16.11.2022.

Nisu ostvarili svoj Americki san

DC
DC
13:19 17.11.2022.

‘… tako da sam stay home mum - kako bi rekli.’ Nije mum nego mom (od rijeci mother).

OP
Ocvali pupoljak
10:03 17.11.2022.

Ne svida im se američka stvarnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije