Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU GLEDALI U NJU

FOTO Zaručnica Jeffa Bezosa u izazovnoj crvenoj haljini s korzetom privukla je pozornost u Bijeloj kući

Osnivač Amazona Jeff Bezos i zaručnica Lauren Sanchez prošetali Stradunom
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/9
12.04.2024.
u 18:10

Sanchez je nosila izazovnu crvenu haljinu s korzetom i čipkom koja je u prvi plan stavila njezin raskošni dekolte. Odabirom haljine uspjela je i skrenuti pozornost sa svojeg lica, koje je potpuno izmijenila plastičnim operacijama i zbog čega je svojevremeno stekla i nadimak "plastična ljubavnica".

Osnivač Amazona i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu Jeff Bezos (60) i njegova zaručnica Lauren Sanchez (54) prisustvovali su svečanoj večeri u Bijeloj kući u čast japanskog premijera, koja je okupila brojna poznata lica. Zanosna Lauren na ovoj je prigodi privukla svu pozornost i to odmah po dolasku. Sanchez je nosila izazovnu crvenu haljinu s korzetom i čipkom koja je u prvi plan stavila njezin raskošni dekolte. Odabirom haljine uspjela je i skrenuti pozornost sa svojeg lica, koje je potpuno izmijenila plastičnim operacijama i zbog čega je svojevremeno stekla i nadimak "plastična ljubavnica".

Mr. Jeff Bezos & Ms. Lauren Sánchez arrive for the State Dinner hosted by United States President Joe Biden and first lady Dr. Jill Biden honoring Prime Minister Kishida Fumio and Mrs Yuko Kishida of Japan in the Booksellers area of the White House in Washington, DC on Wednesday, April 10, 2024. Credit: Tierney L. Cross / CNP
Foto: Tierney L. Cross - CNP

Naime, Bezos i Sanchez godinama su imali aferu iza leđa svojih bračnih partnera. Njihova afera je razotkrivena 2019. godine i National Enquirer je priču o ljubavi Bezosa i novinarke objavio 9. siječnja 2019., a tog istog dana Bezos i njegova tadašnja supruga, Mackenzie Tuttle (53), objavili su na Twitteru da se rastaju i da je razlaz nakon 25 godina braka 'prijateljski'.

Otprilike u isto vrijeme, Sanchez je svom tadašnjem suprugu Patricku Whitesellu (58) rekla istinu o svojoj aferi s Bezosom i otkrila da ju je Enquirer kontaktirao za komentar. Zanimljivo je kako je Jeffa i Lauren upoznao njezin bivši suprug s kojim se Bezos često družio. Nakon otkrića afere, brakovi Bezosa i Sancheza su se raspali, a Mackenzie Tuttle je nakon razvoda postala bogatija za  35,6 milijardi dolara, od čega je većinu obećala dati u dobrotvorne svrhe. Strani mediji su zadnjih dana pisali i kako je Lauren pretjerala s estetskim operacijama te joj se izgled drastično promijenio otkako je u vezi sa šefom Amazona. 

Bezos i Sanchez prvi put su skupa snimljeni u javnosti na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti i tako potvrdili da su par. Zaručili su se prošle godine na  njegovoj luksuznoj jahti, na kojoj su prošlo ljeto i doputovali u Hrvatsku. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije