Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divni trenuci

FOTO Severina pozirala u zagrljaju poznatog Hrvata, s prijateljicom je kod njega provela nekoliko dana

Foto: Instagram
1/27
11.04.2024.
u 11:59

Severina Vučković provela je nekoliko predivnih dana s dizajnerom Borisom Ružićem, modnom dizajnericom Matijom Vuicom i nekim članovima obitelji...

Popularna pjevačica Severina Vučković ovogodišnji najveći katolički blagdan Uskrs provela je u Istri, s dragim joj ljudima, a koliko je zapravo uživala, dokazale su i predivne fotografije koje i dalje objavljuje na društvenim mrežama. Splićanka je nekoliko lijepih dana provela sa sinom Aleksandrom, majkom Anom i dugogodišnjim prijateljima, dizajnerom interijera Borisom Ružićem i modnom dizajnericom Matijom Vuicom, s kojima je podijelila i najnovije fotografije na omiljenoj joj društvenoj mreži Instagram. 

"Nebo je žuto, a sunce je blu...", napisala je atraktivna brineta, a ispod niza fotografija pristigli su joj i lijepi komentari obožavatelja. "Toliko radosti u fotografijama, divno nešto", "Predivno uz mile ljude", "Sve ljepša i ljepša...", "Divno", "Moja Istra i Seve najljepša", samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja. 

Glazbenica koja je poznata po mnogim hitovima objavila je nekoliko fotografija u ležernom izdanju s njihova kratkog izleta u prirodi.

"Priroda i društvo (i šparoge) ", dodala je pjevačica uz opis druge objave, a u šetnji joj se pridružio i sin Aleksandar kojemu u svim posljednjim fotografijama na društvenoj mreži prikriva lice. 

 

1/7

 

VEZANI ČLANCI: 

 

"Istra je puna svakojakih ljepota pa je jednostavno bilo šteta ne otići s mojim dragim ljudima u Limski zaljev, koji je značajno uzgajalište školjaka. Ime mu dolazi od latinske riječi limes, što znači granica", napisala je popularna splitska pjevačica Severina Vučković uz fotografiju s najdražim osobama u svojem životu. U nizu fotografija koje je podijelila na društvenoj mreži Instagram, na prvoj se u njezinu zagrljaju pronašla poznata Metkovka, dizajnerica Matija Vuica kojoj je nedavno preminuo životni partner Jurica Popović.

 

FOTO Severina bi ovu osobu postavila za ministra školstva: 'Tada bismo imali bolje obrazovanje...'

1/23

Naime, Matija Vuica u posljednje vrijeme se povukla iz javnosti, objave je prorijedila na društvenim mrežama, a tek ponekad objavi pjesmu svojeg neprežaljenog partnera. 

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Komentara 7

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:27 11.04.2024.

Ja niš ne vjerujem dok ne vidim uradak.

VI
virinvanizaćoška
13:04 11.04.2024.

Šta ona ima sa Uskrsom?

JO
Jova
14:15 11.04.2024.

Baba devojka!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije