Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma more i maslina

Farmerice se skroz opustile: Kristina, Dora i Maja u kratkim hlačicama gazile grožđe

Foto: Nova TV
1/6
27.10.2020.
u 13:05

Nakon uspješne berbe, farmeri su se vratili na farmu te je slijedila priprema vina. Andrija ih je okupio u podrumu i uputio u cijeli proces.

Mentor Jure i sin Andrija u cik zore došli su po farmere kako bih ih odveli u vinograd na branje grožđa. Nakon što su se svi izredali, Jure je odlučio na farmi ostaviti Kristinu i Josipa te im zadao zadatak da naprave obilan doručak.

– Sigurno bih se bolje snašla u berbi nego u kuhinji, tako da mi je ovo baš šok – komentirala je Kristina Mandarina koju je mentorova odluka poprilično iznenadila. Gazdarica Maja kazala je kako joj je Jure poremetio planove koje je postavila, a izrazila je i zabrinutost: ''Gospe moja, ako nas dočeka voda sa šećerom, bit će dobro!''

Nakon uspješne berbe, farmeri su se vratili na farmu te je slijedila priprema vina. Andrija ih je okupio u podrumu i uputio u cijeli proces. Iako na farmi posjeduju modernu opremu za pripremanje vina, farmerice su se okušale i na starinski način – u gaženju grožđa. Prvo su zagazile Kristina i Dora, a potom se okušala i Maja koja je farmerima priuštila i plesnu točku. ''Ono kad sam ušla u onaj sić, a sve ono kao neću. Bilo mi je vrhunski, vratite me u tu bačvu!'' oduševljena je bila Maja. Kako je farmerima bilo u branju grožđa i tijekom pravljenja vina, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije