Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SHRVAN OD BOLI

Sestra hollywoodskog glumca preminula u 36. godini: 'Naša obitelj je sada jako loše'

Foto: Instagram
1/8
27.10.2020.
u 10:52

Časopis People otkrio je da je sestra poznatog glumca Jamiea Foxxa, Deondra Dixon, preminula u 36. godini.

Slavni glumac Jamie Foxx proživljava najteže dane. Naime, 19 listopada oprostio se od prerano preminule sestre DeOndre Dixon koja je preminula u 36. godini, piše People. 

- Srce mi je slomljeno na milijun komada. Moja je prelijepa voljena sestra DeOndra prešla na drugi svijet. Kažem da je prešla jer će uvijek biti živa...  - započeo je hollywoodski glumac objavu na Instagramu koju je obilježio nizom zajedničkih fotografija sa sestrom.  - Svatko tko je poznavao moj u sestru znao je da je ona poput svjetla - kazao je Foxx.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

DeOndra je imala sindrom Down, a redovito je bila natjecateljica na Olimpijadi za osobe s invaliditetom. Nakon završene srednje škole u Teksasu preselila se u Kaliforniju te živjela s Jamiejem. Bila je počasna članica i globalna ambasadorica Svjetske fondacije za Down Sindrom te je prva osvajačica Quincy Jones nagrade za besprijekorno zalaganje za prava osoba s teškoćama. S glumcem se pojavila u spotu 2009. godine za pjesmu "Blame it" s T-Painom.

1/5

- Toliko smo puta imali zabave u kući, a ona dođe na podij i ukrade show. Znam da je ona sada na nebu i da pleše s anđelima. Moja bol je nevjerojatna. Smiješim se kad pomislim na sve sjajne uspomene koje mi je ostavila - piše u nastavku shrvan Jamie kojem su u komentarima mnogi izrazili sućut i podršku u teškom razdoblju koje čeka njega i njegovu obitelj.

- Naša obitelj je sada jako loše, ali ćemo se oporaviti uz njenu ljubav. I molim vas, molite se za moju obitelj", napisao je između ostalog Jamie - zamolio je glumac. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije