Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedavno napunio 63 godine

Fanovi nisu prepoznali glumca u izdanju u kojem je šetao psa, a mnoge je zabrinula i rana na njegovoj nozi

Foto: Profimedia
1/8
06.08.2022.
u 09:00

Zvijezda "Dr.House" serije i "Crne guje" imao je na sebi plavu košulju, kratke hlače i tenisice. Vidljiva je bila i velika rana na njegovoj nozi.

Engleski glumac, pisac i glazbenik Hugh Laurie (63) iznenadio je sve pojavljivanjem na ulicama Londona. Naime, glumac je otišao u šetnju sa psom, a izgledao je doslovno neprepoznatljivo.

Pustio je gustu dugu bradu, što vrlo rijetko imamo prilike vidjeti na njegovom licu. Zvijezda "Dr.House" serije i "Crne guje" imao je na sebi plavu košulju, kratke hlače i tenisice. Vidljiva je bila i velika rana na njegovoj nozi. Fanovi na društvenim mrežama, kada je slika izašla u javnost nisu prepoznali glumca, a bili su i zabrinuti zbog rane.

Foto: Profimedia

Inače, glumcu je prije nekoliko mjeseci izašla nova serija od tri nastavka naziva "Why Didn't They Ask Evans?", a za koju potpisuje i redateljsku ulogu, osim glumačku. Ovo je prvi Lauriejev veliki redateljski pothvat za koji je kazao da mu se "još uvijek nisu spustile dlake na vratu od uzbuđenja prvog puta hvatanja u koštac s ljepotom iskonske misterije". U seriji Laurie glumi psihologa dr. Jamesa Nicholsona, a osim njega igraju i Will Poulter i Lucy Boynton.

Napeta kriminalistička serija temelji se na kultnom istoimenom romanu Agathe Christie iz 1934. godine, a radnja prati vikareva sina Bobbyja Jonesa, kojeg igra Poulter, te njegovu prijateljicu, pripadnicu visokog društva lady Frances Derwent, koji dubinski istražuju misteriozno ubojstvo. U seriji su još neka od zvučnih imena poput Jima Broadbenta i Emme Thompson koji glume aristokrate lorda i lady Marcham, roditelje lady Frances.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije