Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju

Ana Gruica sa suprugom otputovala na omiljenu lokaciju pa oduševila fotografijama: 'Divota'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
06.08.2022.
u 08:00

Ana je pozirala u midi suknji zanimljivog uzorka i bijelom topu, a kombinaciju je upotpunila torbom brenda Yves Saint Laurent i nakitom, a lice je sakrila iza sunčanih naočala. Zgodna glumica još je jednom pokazala svoju vitku figuru i preplanuli ten, a u koncentratima ispod objave pratitelji uputili su joj komplimente.

Atraktivna splitska glumica i fitness instruktorica Ana Gruica (39) na svom je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija i otkrila kako trenutno uživa u Italiji, točnije Firenci u društvu supruga, splitskog psihijatra Borana Uglešića.

Ana je pozirala u midi suknji zanimljivog uzorka i bijelom topu, a kombinaciju je upotpunila torbom brenda Yves Saint Laurent i nakitom, a lice je sakrila iza sunčanih naočala. Zgodna glumica još je jednom pokazala svoju vitku figuru i preplanuli ten, a u koncentratima ispod objave pratitelji uputili su joj komplimente.

''Da se opet rodim htio bih biti Ana Gruica'', ''Predivna'', ''Ljubav'', ''Odlično'', ''Divota'', ''Prekrasno'', pisali su pratitelji. Na Instagram storyju također je podijelila nekoliko fotografija i snimaka, a pokazala je i lokacije u gradu koje su posjetili te kako su uživali u poznatom talijanskom gelatu.

Glumica je inače često u teretani i vježba, a rezultate napornih treninga rado podijeli s pratiteljima. 

-Taj famozni trening uopće nije stvar estetike. Možda je nekad i bio, iako sam oduvijek imala širu sliku o vježbanju i njegovim koristima. Stvar je i mentalnog zdravlja biti fit. Uostalom, znanstveno je dokazana veza između tjelovježbe i, recimo, raspoloženja. Higijene tijela. Tog savršenog aparata koji nas pokreće. Minimalno pristojnosti prema tom aparatu je održavati ga. Kao da imate jedan jedini auto u životu, a odnosite se prema njemu kao prema kanti. Nema drugog, kužite? Servis, iznutra i izvana. Uvijek i na sve načine- ispričala je nedavno za Tportal.

Ana je prije četiri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a od 2018. je u braku s Boranom Uglešićem. Prvi su puta snimljeni zajedno u listopadu 2017. godine, nedugo nakon što je Ana objavila da više nije s piscem Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina Ivana Marata. Gruica i Boran godinama su bili prijatelji, a prijateljstvo je s vremenom preraslo u ljubav.

VIDEO Prije dvije godine napustio nas je Rajko Dujmić: Njegove pjesme, hitovi su za sva vremena!

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Zavratnica
Zavratnica
09:34 06.08.2022.

Ovaj članak mogu shvatiti jedino u kontekstu povećane osobne proizvodnje plinova gastroenterološkog sustava u vrijeme nestašice ruskih energenata.

OR
orwell1984
09:35 06.08.2022.

mrš!

ZB
zbisko
09:28 06.08.2022.

e ovo je stvarno vazna vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije