Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazana turneja

Elton John oporavlja se u bolnici od gripe i bakterijske infekcije E.coli

elton john
Reuters/Pixsell
02.11.2009.
u 18:04

Glasnogovornik Eltona Johna istaknuo je kako se "lagano opravlja, ali još će neko vrijeme ostati u londonskoj bolnici Kralj Edwarda VII". Eltonov partner David Furnish proveo je cijeli dan u bolnici u posjeti kod svog supruga.

Elton John otkazao je već dogovorene koncerte u Engleskoj, Irskoj i SAD-u nakon što je hospitaliziran. Pjevač se razbolio, ima gripu i lakšeg oblika bakterijske infekcije E.coli.

Glasnogovornik Eltona Johna istaknuo je kako se "lagano opravlja, ali još će neko vrijeme ostati u londonskoj bolnici Kralj Edwarda VII". Eltonov partner David Furnish proveo je cijeli dan u bolnici u posjeti kod svog supruga, na izlazu je kratko rekao novinarima: "On je u redu, zbilja je u redu".

Komentara 2

RU
Rugovit
18:40 02.11.2009.

Šteta šta nije svinjska.

BT
bili-tartuf
00:44 03.11.2009.

i opet se je prevazelinao.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije