Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan rezultat

Ella pokazala kako joj trbuh izgleda prije i poslije tretmana zamrzavanja sala

Foto: Instagram screenshot
1/7
02.02.2021.
u 08:32

Blogerica i influencerica bila je na tretmanu CoolSculpting, a konačni rezultat ovog tretmana će vidjeti za mjesec i pol dana.

Ella Dvornik snimila je cijeli proces tretmana CoolSculpting na kojem je nedavno bila i taj video je objavila na svom YouTube kanalu. U videu je objasnila kako ju je tijekom tretmana više peckalo nego hladilo, ali nije osjećala nikakvu bol niti joj je stvaralo neugodu. Na prvi tretman je otišla dan prije svog 30. rođendana, a na ovaj korak se odlučila jer je i njezina mama Danijela s istim tretmanom imala odlične rezultate.

Na YouTubeu i Instagramu objavila je rezultate nakon mjesec i pol dana od tretmana, a potpuni rezultat će biti vidljiv za mjesec i pol dana. Nakon tretmana kaže da nije bila natečena niti ju je boljelo područje koje je bilo tretirano, ali bilo je osjetljivo na dodir. - Tri - četiri tjedna nije bilo promjena i onda sam skužila promjenu na koži što se najbolje vidi na slici prije i poslije. - rekla je Ella i objavila fotku na kojoj se vidi kako ima puno manje masnih naslaga na trbuhu sada i trbuh je ravniji.

Kaže kako tretman je skup ali djeluje i daje dobre rezultate i Ella kaže kako se isplati i uništava 27 posto masnoće koja se zaledi i blogerica i influencerica je oduševljena rezultatom i veseli se konačnom ishodu.  CoolSculpting jednostavno smrzava salo, odnosno masne stanice postupkom kriolipolize, a rezultat je dugoročan jer salo nije otporno na hladnoću.

Foto: reuters

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

SA
sargu123
08:46 02.02.2021.

Ispred teksta stavite upozorenje o uznemiravajućem sadržaju. Fuj, odvratno!

NO
nomeinteresa
08:46 02.02.2021.

šteta da se mozak ne može presaditi

ČS
Čuvaj se senjske ruke
09:22 02.02.2021.

Kakva mama, takva kćer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije