Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne staju

Ella Dvornik objavila fotku na kojoj nema grudnjak. Pratiteljica: 'Izgledaš mi tako prozirno'

Foto: Instagram
1/15
18.12.2021.
u 20:30

"Volim dane u mjesecu kad mi se moja “muška” energija pomiješa sa “ženskom” jel' se i vama to događa?" pitala je influencerica pratitelje ispod dvije zavodljive fotografije koje je objavila.

Influencerica Ella Dvornik-Pearce (30) početkom listopada otkrila je pratiteljima da je povećala grudi, a sada se njima pohvalila u najnovijoj objavi. Ella je pozirala u crnom sakou, a vidi se da ispod njega nema grudnja. 

 "Volim dane u mjesecu kad mi se moja “muška” energija pomješa sa “ženskom” jel' se i vama to događa?" pitala je influencerica pratitelje ispod dvije zavodljive fotografije koje je objavila.  U samo par sati nakon objave dobila je za fotke čak nešto više od 15.000 lajkova, a komentari se ne prestaju nizati.

 

Ipak bilo je i negativnih reakcija. 

"Sorry Ella, ali s ovom transformacijim izgubila si sebe.. Izgledaš mi tako prozirno... Sjećam se kad sam te u Opatiji upoznala tad si mi bila kao raketa.. Sorry" napisala joj je jedna pratiteljica, a Ella joj je odgovorila kako je to ok i da je bitno da su svi sretni. 
Dvornik inače  objavama na društvenim mrežama često izaziva golemu pozornost svojih pratitelja, a učinila je to i ovog puta statusom koji je posvetila nošenju maski.

"Korona nam je u biti samo materijalizirala vizualno našu psihu i kakve zidove držimo pred drugima. Kad idemo raditi nešto nebitno, tipa u dućan ili nešto, onda iz džepa vadimo čak i one zgužvane istrošene maske, čisto tek toliko da odradimo obavezu bez previše maltretiranja. Nije nam bitno što tko misli", započela je Ella svoju objavu pa nastavila:  "Kad idemo na sastanak, nekog želimo impresionirati ili idemo na spoj kad se želimo svidjeti drugoj osobi, onda nosimo glanc nove maske, bez ikakvih znakova trauma, sve najljepše prezentiramo. A kad idemo vidjeti ljude koje znamo, kojima vjerujemo, koji su tu uz nas bili i s novim i sa zgužvanim maskama, onda maske više i ne nosimo, oni već znaju da su sve te maske samo fasada koja je odavno otpala", zaključila je Ella. 

VIDEO Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

 

Ključne riječi

Komentara 5

KA
Kakodane
21:23 18.12.2021.

Što će grudnjak na komadu plastike?

DU
Deleted user
21:34 18.12.2021.

Jedva čekam muški "Me too" pokret. Da se konačno razotkriju ženski predatori koje seksualnošću iskorištavaju muškarce.

ZV
zvezdomor
20:55 18.12.2021.

đikić i ova kokoš vrhunac novinarstva....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije