Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vidi se razlika

Bivša Feminnemka više ne pjeva i odselila je iz Hrvatske: Nova fotka pokazuje koliko se stvarno promijenila

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/9
18.12.2021.
u 10:40

Njezine modne kombinacije sviđaju se pratiteljima kojih sada ima preko 50.000, a osim toga primjećuju i da Nikol Bulat na svakoj novoj fotografiji sve bolje izgleda.

Bivša pjevačica grupe Feminnem Nikol Bulat ne objavljuje često fotografije na Instagramu, no kada ih objavi podigne puno prašine. Naime, pjevačica se dosta fizički promijenila otkad je nastupala kao dio benda Feminnem, ali promijenio joj se i odjevni stil. Njezine modne kombinacije sviđaju se pratiteljima kojih sada ima preko 50.000, a osim toga primjećuju i da na svakoj novoj fotografiji sve bolje izgleda. 

Ovaj put je pratitelje zadivila izgledom u crnoj kombinaciji koja je istaknula njene obline, a kao i obično nosila je odjeću luksuznih brendova kao što su Saint Laurent i Miu Miu. Fotku je lajkalo preko 2000 ljudi, a svi su joj ostavljali komentare kako odlično izgleda. 
Ona posljednjih godina uživa podalje od očiju javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nikolxxnikol

 

Otkako je napustila grupu Feminnem o Nikol se malo toga zna.  Znalo se tek da je 2011. pokušala ostvariti samostalnu karijeru no njezin prvi sing 'Strašno ti stojim' nije bio zapažen. Tada se posvetila studiju prava, a nedavno je otkriveno  i da 33-godišnja pjevačica ljubi devet godina mlađeg nogometaša Ivana Šunjića, koji trenutno igra za Birmingham City.

Zbog ljubavi i novih poslovnih prilika napustila je Hrvatsku, a osim promjene adrese Nikol je značajno promijenila i svoj izgled pa je na novim fotografijama gotovo neprepoznatljiva. Prije odlaska iz Hrvatske Nikol i Ivan bili su u stabilnoj vezi te su zajedno živjeli na zagrebačkom Laništu, a nakon što je Šunjić iz Dinama prešao u Birmingham City Nikol je odlučila poći s njim u Veliku Britaniju i sada ondje gradi karijeru. Koliko je poznato, do razlaza s grupom Feminem došlo je jer se Nikol htjela isticati i imati drukčiji imidž od Pamele Ramljak i Nede Parmać, što se djevojkama nije sviđalo jer su od početka inzistirale na tome da se odijevaju slično na nastupima.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Nedugo nakon odlaska iz grupe Feminnem Nikol se posvetila fakultetu i poslije poslu, a o njezinu ljubavnom životu malo se toga znalo. Instagram profil otvorila je tek u travnju prošle godine, a tada je pratiteljima otkrila i zbog čega se dugo odupirala društvenim mrežama.

- Trebalo mi je puno vremena da donesem ovu odluku jer sam uživala u offline životu i uvijek sam mislila da društvene mreže oduzimaju puno privatnosti i vremena te da nisu moj đir. Nisam znala što će se dogoditi kad se pojavim na Instagramu i mislila sam ga ugasiti ako mi se ne svidi. Sad mi je drago što sam ga otvorila jer vjerujem da se sve događa s razlogom. Zanimljivo da sam došla ovdje tjedan dana prije nego je cijeli svijet blokiran. Ne samo da sam daleko od svojih prijatelja i obitelji otkako sam se preselila, nego sam prije šest tjedana postala dio ove karantene - otkrila je tada Nikol koju sada prati više od 49 tisuća ljudi na Instagramu.

VIDEO Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

Ključne riječi

Komentara 3

FA
fabli
11:20 18.12.2021.

Vratit će se kad je napuca mladi mulac....onda će joj biti puna usta hvale za Hrvatsku...deja vou

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
11:59 18.12.2021.

Nisam ni mislio da se udala za nekoga tko na mješalici i lopati radi...

Avatar Majda
Majda
12:13 18.12.2021.

je to ona što je žicala lovu od Hrvatske jer da je u nekoj depresiji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije