Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Duško Ćurlić i Ivan Vukušić: Nikada se nismo posvadili, nismo stigli

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
26.02.2019.
u 09:15

Voditelji “A-strane”, Duško Ćurlić i Ivan Vukušić, nominirani su u kategoriji TV osoba godine

Voditeljski par “A-strane”, Duško Ćurlić i Ivan Vukušić, iz subote u subotu držali su brojne gledatelje uz TV ekrane, a uigrani voditeljski dvojac svojim je umijećem “zaradio” nominaciju u kategoriji TV osoba godine.

Kako ste reagirali kad ste saznali da ste nominirani za Večernjakovu ružu?
Duško: Veselo i zadovoljno, kako bi, vjerujem, svaki čovjek reagirao. Lijepo je kad te strogi žiri Večernjaka prepozna i nominira, a gledatelji i čitatelji, naravno, oni su koji će odlučiti.
Ivan: Baš sam osjećao sreću i ponos. To je kultna manifestacija koju sam do sada imao privilegiju nekoliko puta voditi, no sada imam i čast biti u društvu nominiranih. Baš lijepo.

Jeste li proslavili nominaciju? I ako jeste, kako?
Duško: Nekako se poklopila oko mog rođendana (smijeh) pa je bilo više razloga za slavlje. Naravno, proslavio sam je s najbližima jer je, bez neke lažne patetike, i nominacija velika stvar.
Ivan: Nisam još ništa slavio, ali u slučaju da nagradu odnesemo kući, obećavam i vama i sebi tulum do zore.

Koji vam je bio najdraži trenutak tijekom snimanja “A-strane”?
Duško: Posebna emisija u prvoj sezoni u kojoj su gosti bili Zore Kondža, Josipa Lisac i jedan i jedini naš Oliver. Pucalo je od emocija i dobrog i iskrenog razgovora. Čuvam pismo Josipe Lisac koje je napisala noć prije snimanja, u kojem je opisala o čemu bi željela razgovarati, koje emocije su u njoj i kako vidi sebe u emisiji.
Ivan: Biti u društvu velikana s kojima razgovaraš kao da su ti stari prijatelji i ludiranje s našom mladom ekipom podjednako je slatko. Volim one spontane trenutke kad netko baci neočekivanu foru, a posebno je dirljivo vidjeti kako mladi uživaju pjevajući sa svojim idolima.

U čemu ste se najbolje složili, a oko čega ste pristajali na kompromise?
Duško: Timski rad je uvijek kompromis, a ako želiš dobru atmosferu i iskrenost, ponekad se moraš malo i povući, a ne uvijek tupiti samo svoje.
Ivan: Najbolje smo se složili oko toga da ne kažemo baš sve što nam padne na pamet, za dobrobit nas i svih gledatelja (smijeh). Isto bih naveo i kao kompromis.

Koliko je zabavno voditi emisiju u paru? 
Duško: Zabavno je apsolutno, pogotovo kad imaš kolegu s kojim se razumiješ i bez previše riječi.
Ivan: Izazovno je i zabavno ne prekidati jedan drugome smisao i stalno biti usredotočen da preuzmeš kad (i ako) zatreba.

A sad iskreno, jeste li se ikada posvadili? Ako jeste, oko čega?
Duško: Ha-ha-ha, nismo stigli. Morali smo o toliko stvari voditi računa da se jednostavno nismo stigli posvaditi.
Ivan: Jesmo, i uvijek se posvadimo oko iste stvari. Ne, nije žena u pitanju... Konstantno se svadimo oko toga tko će platiti kavu.

S kim ćete doći na dodjelu?
Duško: Malo je još rano to najavljivati jer sve ovisi o obvezama i planovima. Jedno je sigurno, a to je da ovaj put Ivan i ja nećemo voditi Ružu na sceni, kao proteklih godina, nego ćemo sjediti u publici s ostalim nominiranima.
Ivan: Nisam još odlučio koga ću povesti. To ću znati vjerojatno dan-dva ranije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije