Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na facebooku

Društvene mreže gore! Fanovi Eurovizije složni: Hrvatska će ove godine pobijediti

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/17
20.03.2024.
u 20:10

Facebook grupa 'Eurovision Fans' objavila je da je upravo Baby Lasagna po njima pobjednik ovog natjecanja 2024. godine.

Baby Lasagna pravog imena Marko Purišić i njegova pjesma 'Rim Tim Tagi Dim' opet su glavna tema medija. Ovaj put zbog društvenih mreža. Nastup Baby Lasagne na Dori je pogledan čak tri milijuna puta. Isto tako, Facebook grupa 'Eurovision Fans' objavila je da je upravo Baby Lasagna po njima pobjednik ovog natjecanja 2024. godine. U komentarima se vidi da se brojni ljudi slažu s njima, pa pjesmu hvale korisnici Facebooka s Islanda, iz Njemačke, Finske... Hrvatska je i dalje na prvom mjestu eurovizijskih kladionica, od 29. veljače. Od pobjede na Dori šanse su mu porasle s 11 posto na čak 18 posto za pobjedu na prestižnom natjecanju u Švedskoj. 

 

Marko je nedavno objavio na svom Instagram profilu kako je učio valjati tijesto s bakom Olgom za potrebe spota za pjesmu "Rim Tim Tagi Dim". - Toliko je slatka da se nije mogla ni praviti da je ljuta na mene - napisao je u opisu videa. 

 

- Super si, Marko. Brzo uči, super je - govorila je baka, a sa strane su joj dobacivali da mora biti stroga i opasna. - Udari ga po glavi, babo - rekli su, ali baka Olga to nije poslušala. - Moraš vikati na njega - rekli su baki, ali ona je nastavila s pohvalama pa je poslije odlučila poslušati ljude koji su radili na spotu. 

VEZANI ČLANCI:

- Naravno da sam vesela, kad vidim da super dela - objasnila je baka na kraju zašto nije bila stroga prema našem glazbeniku. 
- Kako je slatka - napisala mu je u komentarima Marcela Oroši koja se također natjecala na ovogodišnjoj Dori s pjesmom "Gasoline". Osim nje i drugi pratitelji su pisali komentari kojima su izrazili oduševljenje bakom Olgom. 

Osim toga, glazbenik se tada pohvalio i novim uspjehom pjesme s kojom će predstavljati Hrvatsku u svibnju na Eurosongu. Naime, objavio je kako je pjesma "Rim Tim Tagi Dim" dosegnula čak dva milijuna slušanja na glazbenoj platformi Spotify. 

VIDEO Dado Topić otvoreno o pjesmi Baby Lasagne: 'Totalni promašaj'

Komentara 2

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
21:13 20.03.2024.

Shit! Napast će nas Rusija...

PN
premda_nije
21:24 20.03.2024.

Žao mi Baby Lasagne, Milanović mu je ukrao svojim cirkusom show!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije