Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društvene mreže bruje!

Šuška se da Kim Kardashian već ljubi nakon razvoda, nitko nije očekivao da će izabrati baš njega

Kim Kardashian
Foto: Reuters/Pixsell
1/17
27.04.2021.
u 22:30

Kardashian i Jones druže se od 2018. kada su zajedno bili na panelu o izmjeni kaznenog zakona. Od tada su zajedno viđeni više od nekoliko puta, a osim toga, novinar je reality zvijezdu pozvao i u svoju emisiju.

Ljubav je u zraku, a leptirići u trbuhu - barem tako šuškaju poznanici reality zvijezde i poduzetnice Kim Kardashian, ali i društvene mreže. Naime, nakon što je potvrđeno da se razvodi od repera Kanyea Westa nakon sedam godina braka koji se mnogima činio stabilan, Kim je navodno pronašla srodnu dušu, CNN-ovog novinara Vana Jonesa.

Kardashian i Jones druže se od 2018. kada su zajedno bili na panelu o izmjeni kaznenog zakona. Od tada su zajedno viđeni više od nekoliko puta, a osim toga, novinar je reality zvijezdu pozvao i u svoju emisiju.

Spojilo ih je, kako kažu izvori bliski oboma, zajednički interes za pravo. Jones inače nije samo novinar, već autor i pravnik, a Kim trenutačno ulaže svu energiju u učenje kako bi postala odvjetnica. 

Foto: imdb

Priča je kao bomba odjeknula u javnosti prvi put kada ju je u New York Postu spomenula kolumnistica Cindy Adams, no neki Kimini prijatelji kažu da to nikako nije istina, već da oni imaju samo poslovni odnos. S druge strane, ona Ipak, šuškanja o razvodu reality zvijezde i repera počela su čak pola godine ranije no što su oni potvrdili da više ne žele biti u braku, pa mnogi na društvenim mrežama misle da bi i ova priča mogla biti istina.

- Van Jones je odličan izbor za Kim. Pametan je i stabilan muškarac. Dobar je i ima svoj novac. Bili bi dobar par napisala je jedna korisnica Twittera, dok se druga s njom nije baš složila: - Kim je iskoristila Kanyea kako bi napredovala u modnom svijetu, a Jonesa će iskoristiti za napredak u pravnom svijetu. 

Ni Jones ni Kim nisu još potvrdili ili opovrgnuli ove glasine. 

No, za razliku od nje koja se ne oglašava javno o ovoj temi, njezin uskoro bivši suprug West već je počeo razmišljati o svom životu nakon razvoda od reality zvijezde. Iako je njihov razvod još u tijeku, West je izjavio da želi da je njegova sljedeća veza s umjetnicom i kreativnom osobom. Dodao je da je razlog tome taj da zajedno mogu pričati istim jezikom, umjetničkim. 
Podsjetimo, Kardashian i West su bili u braku od 2014. godine, a imaju i četvero djece: kćeri North i Chicago te sinove Sainta i Psalma. Kardashian je papire za razvod predala u veljači, a West ih je potpisao tek nakon dva mjeseca.

VIDEO Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a nedavno je proglašena milijarderkom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije