Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI KONCERTA

HRT-ova voditeljica iznenadila Dinu Merlina tijekom intervjua: Ma gdje ste to našli?!

Foto: Promo
1/6
16.12.2023.
u 17:00

Pjevač i kantautor Dino Merlin, bio je specijalni gost u ekskluzivnom intervjuu za "U fokusu" na HTV-u 4. Rasprodane Arene i privatni život bile su neke od tema o kojima je iskreno razgovarao s novinarkom i urednicom Antoniom Ćosić.

Glazbena zvijezda ovih prostora, pjevač i kantautor Dino Merlin, bio je specijalni gost 20 u ekskluzivnom intervjuu za "U fokusu" na HTV4. Rasprodane Arene i privatni život bile su neke od tema o kojima je iskreno razgovarao s novinarkom i urednicom Antoniom Ćosić, koja je preuzela ovaj format u jesenskoj shemi, kojeg gledatelji prate u 15:35 srijedom, subotom i nedjeljom. Podsjetimo, nakon što je rasprodao koncerte 8., 9. i 15. prosinca Dino Merlin četvrti put nastupa u Areni Zagreb u subotu, 16.12.2023. s početkom u 20h. Dosad je oduševio publiku gostima, poput Ivane Banfić, Senidah i Zdravka Čolića, a obožavatelji se dive njegovoj kondiciji i koreografijama te skakanju od kojih se ne susteže ni u 62. godini života.

"Jako interesantno i teško pitanje - što je sreća za Vas? Valovi života - dolaze i sretni i manje sretni trenutci, ali uvijek je važno biti dostojan trenutka i ostati čovjek u najelementarnijim stvarima. Jako sam sretan zbog privatnog života. Nikad nećete pročitati da moja djeca voze skupe aute, šmrču drogu. Najdraže mi je kad mi taksist kaže "što su ti djeca skromna, to ti je najveće postignuće". Djeca su vidjela da su meni potrebna. Lijepo je kad su svjetla na nama, ali da bi se ta svjetla gorila, večeras je sa mnom 80-90 lljudi u ekipi iz raznoraznih krajeva svijeta da to diše kao jedno.", otvoreno kaže bosanskohercegovački kantautor.

Što radi poslije koncerta ili kad je sam, pitala ga je Ćosić, na što je istaknuo: "Večeras ću poslije koncerta biti mrtav umoran, to je kao poslije utakmice. Introvertna sam osoba, ne znam biti sam, a volim samoću, to je paradoks. Volim čitati, prošetati, imam male hobije - skijati, more, brod i pričati s brodovima, pogotovo sad zimi. Gat, brodovi i ja i jedna melankolija koja mi prija."

@antoniacosicc Odgovori @anahalper @Dino Merlin “U fokusu” za 4. program @HRT ♬ Da Šutiš - Dino Merlin

 

Čuva li suprugu od javnosti i koliko mu je privatni život važan, komentiraju brojni pa su se dotakli i te teme: "Ne razumijem ljude koji imaju potrebu da svojoj karijeri dodaju "ljubim drugog" "sretno sam se razvela" - onda nemaš što da kažeš s onim osnovnim zbog čega si ti tu. Moja supruga je rekla "što ja tu tražim, ja imam svoj posao, ti imaš svoj posao." Ona meni pomogne jer crta bine. Moja obitelj je moja mala firma. Da nisu djeca sa mnom, oni bi bili daleko, bio bih ih željan."

Novinarka HRT-a tijekom intevjua iznenadila je Merlina kada je pročitala prve stihove koje je ikad napisao i koji se ne mogu nigdje naći.

- Ma gdje ste to našli, ja to nisam nikad publicirao - rekao je šokirani Dino Merlin, prenosi Slobodna Dalmacija.

Gostovanje najpoznatijeg bosanskohercegovačkog kantautora u reprizi gledatelji će moći vidjeti ove subote na HTV4 u 22:20. No, 20 000 za to će vrijeme pjevati s Dinom u rasprodanoj Areni u Zagrebu.

VIDEO Jole o Aleksandri Prijović: 'Da dijeliš karte, teško je napunit pet Arena. Išla su i moja djeca'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar KmicaSKvarta
KmicaSKvarta
20:58 16.12.2023.

Izgleda kao djed božićnjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije