Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNE VIJESTI

Danijela Dvornik puca od sreće: 'Uskoro stiže najveći poklon'

Danijela Dvornik
Foto: Instagram
1/5
15.02.2020.
u 20:00

- Život mi je pun radosti i veselja. Moj najveći i najiščekivaniji poklon ove godine stiže za koji tjedan. Bit će to opet malo i slatko klupko - napisala je Danijela i zahvalila se Elli.

Blogerica i influencerica Danijela Dvornik danas slavi 53. rođendan, a na društvenim mrežama stižu joj brojne čestitke prijatelja. Danijela je u očekivanju rođenja drugog djeteta svoje kćeri Elle, pa je sama rekla da se osjeća nikad sretnije.

- Da, danas je taj dan, moj rođendan. Dan kao i svi drugi dani s tom iznimkom što je subota i vani je sunce. Poruke stižu a s njima i čestitke. Pedesetitreća polagano klizi za sad. Sve dok se ne ubrza, mater joj njezinu, pa protutnji u galopu kao da je netko tjera. Ali nema veze, isto se ne dam brojkama. Stvarno, brojke me malo prestraše, ali generalno osjećam se kao u 40-ima. Nikad nisam bila aktivnija, kreativnija, puna snage, mirnija I zadovoljnija. Život mi je pun radosti i veselja. Moj najveći i najiščekivaniji poklon ove godine stiže za koji tjedan. Bit će to opet malo i slatko klupko - napisala je Danijela i zahvalila se Elli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da, danas je taj dan, moj rođendan. Dan kao i svi drugi dani s tom iznimkom što je subota i vani je sunce. Poruke stižu a s njima i čestitke. Pedesetitreća polagano klizi za sad. Sve dok se ne ubrza, mater joj njezinu, pa protutnji u galopu kao da je netko tjera. Ali nema veze, isto se ne dam brojkama. Stvarno, brojke me malo prestraše, ali generalno osjećam se kao u 40-ima. Nikad nisam bila aktivnija, kreativnija, puna snage, mirnija I zadovoljnija. Život mi je pun radosti i veselja. Moj najveći i najiščekivaniji poklon ove godine stiže za koji tjedan. Bit će to opet malo i slatko klupko.Hvala @elladvornik Toliko sam uzbuđena da mi ni rođendan nije neki Hype. Bez obzira na sve, sad cu se srediti, otići ću do frizera na feniranje, pa će moja noga kročiti na Špicu radi prijateljice. Sve vas ljubim i pozdravljam, zahvaljujem se na čestitkama 😍❤️ #birthday #svakidanjerodjendan #životjelijep #sunce

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

- Toliko sam uzbuđena da mi rođendan nije neki hype - dodala je Danijela. 

Blogerici je posebnu čestitku napisala i njena kći Ella, koja trenutačno očekuje porod u bolnici. 

- Ako vam ponekad ide na živce što vam 'skačem iz paštete', nemojte kriviti mene. Najviše je kriva OVA ŽENA koja se rodila na današnji kobni dan prije točno 53. godine i time zapečatila sudbinu vašega news feeda. Ali, moram joj to oprostiti jer čak i sa 53. godine mi dolazi doma slagati namještaj kao da joj je 23! Sretan rođendan, Mama - napisala je Ella. 

 

Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
21:45 15.02.2020.

Što je to blogerica i influencerica, kakva je to profesija, zvanje, stanje...Na kom fakultetu se to studira?

Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
21:27 15.02.2020.

dobro a zašto promovirate ove slabo školovane osobe?...

CH
che99
21:05 15.02.2020.

težak život... od objave do objave...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije