Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE IH PITALA

Danijela Dvornik: 'Zašto ja nemam poznanike koji mi mogu posuditi lovu?'

Danijela Dvornik
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/5
24.01.2020.
u 08:00

- Sve sam svoje poznanike iz srednje škole pitala za pozajmicu da dovršim kuću, ali nitko mi nije ništa dao ! Jebem mu sve...zašto ja nemam poznanike da mi tako ulete"ono sretneš poznanika iz srednje na Rivi i čovik ti posudi lovu". Zašto - zapitala se Danijela.

Influencerica Danijela Dvornik potužila se na Facebooku kako među brojnim prijateljima ne može naći nekog tko će joj posuditi novac za završetak radova na kući. Naime, pronicljivim statusom na toj društvenoj mreži odlučila se referirati na slučaj ministra Kujundžića koji se našao u fokusu medija zbog kuće koju je kupio na Markuševcu, za koju tvrdi da mu je novac posudio prijatelj iz studentskih dana.

- Sve sam svoje poznanike iz srednje škole pitala za pozajmicu da dovršim kuću, ali nitko mi nije ništa dao ! J...m mu sve...zašto ja nemam poznanike da mi tako ulete"ono sretneš poznanika iz srednje na Rivi i čovik ti posudi lovu". Zašto - zapitala se Danijela. 

Podsjetimo, supruga pokojnog kralja funka Dina Dvornika lani je više puta spominjala kako je renovirala obiteljsku kuću u Sutivanu na Braču. Na društvenim mrežama je s prijateljima dijelila cijeli tijek poslova, no izgleda da radovi još nisu gotovi.

 

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar Mi sami
Mi sami
08:30 24.01.2020.

Zato sto si naporna i dosadna

DI
dirižabl
08:56 24.01.2020.

Ti imas tantjeme pokojnog Dina, zato spavas do podne

BA
bartol123
08:36 24.01.2020.

Doktor se trudio svojim radom a ti jezikom....pa nije to mjerljivo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije