Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Danijela B. oduševila i dobila 39 bodova! Željka jedina dala devetku, i to zbog preslatkog deserta

Foto: RTL
1/11
26.10.2023.
u 19:00

Sve ostale dame dale su Danijeli B. deset bodova. Pripravu večere Danijela je započela desertom naziva 'Sokok'. Naziv je Željku asocirao na kokos - i bila je pravu

Prodavačica i majka osmero djece Danijela Bušić ugostila je protukandidatkinje pretposljednjeg dana podravskog tjedna 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobila je 39 bodova te se time izjednačila s Danijelom D. i Željkom. Upravo je Željka jedina udijelila domaćici devet bodova - i to zbog preslatkog deserta. Sve ostale dame dale su Danijeli B. deset bodova. Pripravu večere Danijela je započela desertom naziva 'Sokok'. Naziv je Željku asocirao na kokos - i bila je pravu, Danijela B. radila je kokos kocke za desert. Nakon kolača, Danijela se okrenula predjelu kojeg je nazvala 'Ašuripmurk'.

"Pojma nemam ni pročitati, kamoli što je", komentirala je Melita naziv predjela. Radilo se o krumpiruši, baš kao što je Željka pogodila. Rolada od puretine posljednje je jelo koje je Danijela pripravila za goste. 'Adalor' je skrivao pureća prsa i krumpir u kombinaciji. Kada je privela kuhanje kraju, Danijela B. bacila se na doček gostiju i pripravu aperitiva. Njezin doček bio je zaista poseban, dame je dopratio folklor, a one su poklonile jednako spektakularan poklon - odojak.

"Imam osjećaj da je imala tremu, ali kada se snima, čovjek ima tremu pred kamerama", komentirala je Željka doček. "Naš poklon se nadopunio s folklorom", dodala je, pak, Melita. Aronička (rakija s aronijom) i orahovac bili su u Danijelinoj ponudi aperitiva. Djevojke su se sve odlučile za aroniju, a u crnini su potom otišle na večeru. "Aperitiv je bio super, slatkast, bez previše rakije", zaključila je Danijela D. Uskoro je krumpiruša - s mesom i bez istog, stigla na stol kao predjelo. "Predjelo je bilo jako lijepog izgleda, vidjelo se da je razvlačila domaće kore i da joj je uspjelo", komentirala je Željka.

"Danijela je predobro zamijesila tijesto, bilo je lijepo, tanko, savršeno. Dovoljno slano, ljuto. Tijesto je bilo savršeno", dodala je Melita. "Krumpiruša je bila jako fina", zaključila je Manuela. Glavno jelo iduće je stiglo na stol. Rolada od purećeg mesa damama se svidjela izgledom, a uskoro su komentirale i okus jela. "Glavno jelo mi je bilo savršenog okusa, salata s keljem, palenta - odlično", pohvalila je Manuela domaćicu. "Glavno jelo je finog okusa, mrkvica s keljem se odlično složila s puretinom, špek je dao poseban okus i fina salata od svježeg kelja, mrkve i poriluka, za svaku pohvalu", zaključila je Željka. Desert je posljednji stigao pred dame - kokos kocke svidjele su se ekipi izgledom.

"Dobar je bio izgled", komentirala je Željka. Uslijedile su pohvale i na okus deserta. "Okus mi je bio super jer jako volim kokos", komentirala je Danijela D. Sve dame oduševile su se desertom, a onda su Danijelina djeca - Lucija i Bruno u narodnim nošnjama ekipi udijelili i poklone. "Ovo su vrećice koje smo mi šivali, na njima je nešto naše izvorno, posebna je ovo naša baština koju čuvamo, ovo je od srca i nadamo se da će vam se svidjeti", opisala je Lucija majčine poklone i time zaključila idiličnu Danijelinu večeru. Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

VIDEO Objavljene nove poruke Ivaniševića bivšoj supruzi: Najbolje šta sam napravia je šta sam te privaria

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije