Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IZDRŽAO

Ciganović opet 'opleo' po Jurencu: 'Ono kad ti Savršeni tepa: bakica moja'

Foto: Instagram
1/6
21.02.2019.
u 20:56

- Ono,kad si nadješ preko telke “Savršenog” “Frajera”,pa ti on tepa ”Bakica moja!” Kako onda tepaju”nesavršeni” ili oni ne tepaju uopće? Sjećam se i da je ona izjavljivala u showu da se osjeća jako zrelo za svoje godine...ali ono zar baš toliko? Oops...I Diid It Again - napisao je Ciganović.

Neven Ciganović ponovno je sarkastičnim komentarom "opleo" po Gospodinu Savršenom Goranu Jurencu. Cigi je na Facebooku objavio fotografiju Jurenca i Hane Rodić, a uz fotografiju je napisao:

- Ono,kad si nadješ preko telke “Savršenog” “Frajera”,pa ti on tepa ”Bakica moja!” Kako onda tepaju”nesavršeni” ili oni ne tepaju uopće? Sjećam se i da je ona izjavljivala u showu da se osjeća jako zrelo za svoje godine...ali ono zar baš toliko? Oops...I Diid It Again - napisao je Ciganović. 

Podsjetimo, Ciganović je tijekom trajanja showa Gospodin Savršeni kritizirao i emisiju i Gorana Jureneca. Cigi je tvrdio da je riječ o lošoj glumi te je uputio nekoliko poruka glavnom akteru showa na društvenim mrežama. Jurenec se spremno branio od napada, nazvao je Ciganovića nebitnim te ga na kraju odlučio blokirati.

Zatim je na pitanje jednog pratitelja o Cigiju odgovorio kako "ne prati nebitne osobe".

- Znaš, ja ti svakog cijenim i poštujem da li ga znao ili ne! Ali ne ako je netko bezobrazan i vrijeđa i to bez da mene ili tu osobu zna - to ne dozvoljavam i neću dopustiti! Ako mu je dosadno u životu ili nije zadovoljan sam sa sobom - neka onda malo promisli zbog čega bi to moglo biti,ali sumnjam da taj LEPTIRIĆ ima toliko “samo-refleksije” u sebi, pa zato nek “leprša” gdje želi-ali neće kod mene - napisao je Goran. 

Ciganović mu je ubrzo odgovorio, pa je ispod zajedničke fotografije Hane i Gorana napisao "Ovako se i sa mnom drpao".

- Čini mi se da nisi prebolio da Goran ima djevojku i da te prevario tvoj gaydar pa su ti puna usta kako ti kažeš 'savršenka'. Cigi, izdrži!! - odgovorila mu je Hana. 

Nova provokacija stigla je kada je Ciganović dobio na poklon gaće čije je zaštitno lice bio upravo Jurenec. 
- Ono kad te prijatelji iznenade s gaćama iz trgovine i shvatiš da ćeš napokon navući Gospodina Savršenog preko k**** - napisao je Ciganović. 

Pogledajte video: Jacques Houdek o pobjedi Roka Blaževića na Dori

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
21:29 21.02.2019.

Zadnji puta kada sam vidio Ciganovića na tvu, nije izgledao kao čudo prirode i medicine.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:18 22.02.2019.

Dva derpea se prepucavaju po novinama... cekam umni osvrt Elle Dvornik

TT
tttinkyyy
13:47 22.02.2019.

Zar se ova nakazna nakaza ne vidi u špigl? Molim autora članka da ubuduće stavi 'uznemirujući sadržaj' uz galeriju slika :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije