Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koje iznenađenje!

Ciganović nastavlja rat sa 'Savršenim' : 'Ono kad te prijatelji iznenade gaćama pa shvatiš da...'

Foto: Instagaram
1/3
07.01.2019.
u 09:21

Provokacije od Nevena Ciganovića ne prestaju. Ovog puta osvrnuo se na lik Gorana Jurenca koji je zaštitno lice jednog brenda donjeg rublja.

Nastavlja se nesnošljivost između Nevena Ciganovića i ''Gospodina Savršenog''. Provokacije i dalje pristižu na račun Gorana Jurenca koji je, čini se, i dalje na Ciganovićevoj meti.

Sve je započelo nakon što je Goran Nevena blokirao na društvenim mrežama zbog uvredljivih komentara i time izazvao Cigijev bijes koji je s provokacijama nastavio na svojim profilima.

– Ono kad te prijatelji iznenade s gaćama iz trgovine i shvatiš da ćeš napokon navući Gospodina Savršenog preko k**** – napisao je Ciganović uz fotografiju donjeg rublja čije je zaštitno lice upravo Jurenec.

Foto: Facebook/ Naš potok

''Savršeni'' je Ciganoviću očito prava inspiracija pa tako gotovo da ne prođe ni tjedan da mu on ne posveti status ili uputi pokoji komentar. Tako je bilo i nedavno kada je na meti bila Hana Rodić. Ispod zajedničke fotografije Gospodina Savršenog i njegove odabranice tada je napisao: "Ovako se i sa mnom drpao."

Hana mu je spremno odgovorila da vidi kako je njemu Goran tiha patnja. Hana mu je poručila i da želi njegovu sliku kao čestitku i dodala: "Čini mi se da nisi prebolio da Goran ima djevojku i da te prevario tvoj gaydar pa su ti puna usta kako ti kažeš 'savršenka'." "Cigi, izdrži!!" napisala je britka crnka.

Pogledajte i gdje su danas dance zvijezde 90-ih.

Ključne riječi

Komentara 9

CA
campa
10:17 07.01.2019.

Ciganovića je očito napalio savršeni kad oko njega ovoliko obletava.Jadna ste novina kad padate na ovakva žutila.

Avatar Asterix
Asterix
10:47 07.01.2019.

Imate li vi pameti kad pišete o tom Ciganoviću. Napravite poseban portal i dajte mu ime "Redikul", ima ih koliko hoćeš.

DU
Deleted user
10:24 07.01.2019.

naš župnik kaže da je jedino gospodin savršen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije