Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret festivalu

Bliži se INmusic festival - donosimo što sve trebate znati!

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/6
21.06.2019.
u 15:51

Međunarodni značaj INmusica prepoznao je i kultni britanski New Musical Express, koji je naš najveći open air festival proglasio najboljim festivalom u Europi u 2019. godini.

Vrata 14. INmusic festivala otvaraju se u ponedjeljak na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja. Svaki se dan može ući od 16:30 sati, a prvi koncerti počinju u 17 sati. Posjetiteljima se preporučuje da dođu ranije da bi imali dovoljno vremena za zamjenu ulaznica za narukvice i sigurnosni pregled prije početka nastupa izvođača.

Sve ulaznice na festivalskom ulazu trebaju se zamijeniti za festivalske narukvice. Posjetitelji se mole da narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer u suprotnom ne vrijede. Festivalske narukvice vrijede za jedan ulazak dnevno. Nakon izlaska iz festivalskog prostora povratak s istom narukvicom iz sigurnosnih razloga nije moguć do početka sljedećeg festivalskog dana. Pravilo vrijedi na glavnom ulazu u festival. Pravilo jednog ulaska dnevno ne odnosi se na kamperske narukvice, ali se u tom slučaju moraju koristiti posebni kamperski ulazi.

Za vrijeme trajanja festivala promet na Jarunu će biti zatvoren od 15 sati, a organizacija festivala poziva sve posjetitelje da na INmusic dođu javnim prijevozom, koji će za vrijeme trajanja festivala biti pojačan prema, ali i s Jaruna. Za bicikliste će biti osigurane ograde za zaključavanje bicikala na vlastitu odgovornost.

Zbog najavljenog sunčanog vremena na festival je dozvoljen unos zaštitnih sredstava protiv sunca i insekata isključivo u plastičnim pakiranjima do 100ml zapremnine (uključujući plastične bočice sa pumpicom). Na festival nije dozvoljen unos sredstava u bočicama pod pritiskom (aerosola) i stick pakiranja te zaštitnih sredstava u plastičnoj ambalaži iznad 100ml zapremnine.

Foto: Petar Glebov/Pixsell

Jednodnevne ulaznice po cijeni od 449 kuna za prvi i drugi dan festivala te za treći dan 499 kuna mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa. U prodaji su i trodnevne ulaznice koje se mogu nabaviti u svim poslovnicama OTP banke Hrvatska, Dirty Old Shopu te putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 549 kuna. Kamperske ulaznice dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 250 kuna do isteka zaliha.

Replika Teslinog tornja i ove godine će biti atrakcija tijekom sva tri dana održavanja festivala. Publika će i ove godine moći uživati u Šumi Striborovoj i karaokama, a u suradnji s EU-om prikazivat će se i filmovi o vrijednostima Europske unije. Mjesta na INmusicu ima i za one najumornije koji odmor mogu potražiti na brojnim krevetima razasutim po festivalskom otoku ili u Nargilla Chill Out zoni.

Prvog dana festivala nastupit će Foals, The Hives, Johnny Marr, Kurt Vile & The Violators i brojni drugi, dok će 25. lipnja svirati Suede, Garbage, Thievery Corporation, Frank Turner & The Sleeping Souls i još mnoga imena. Legendarni The Cure headlineri su trećeg dana INmusica, a njihov višesatni nastup počinje u 22:45 sati. Uz njih i LP, JoyCut, Peter Bjorn and John, nastupit će mnogi domaći i inozemni izvođači.

Međunarodni značaj INmusica prepoznao je i kultni britanski New Musical Express, koji je naš najveći open air festival proglasio najboljim festivalom u Europi u 2019. godini.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Neobavezno
Neobavezno
17:30 21.06.2019.

krece 3 veceri tlacenja :( .....................okrenite tu binu prema onoj propaloj bolnici, a ne prema naselju....................

SP
spremni0
22:50 21.06.2019.

Netko će fino zaraditi na javnom prostoru namjenjenom športu i rekreaciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije