Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila je užasnuta

Bivša Trumpova ljubavnica iznosi pikanterije: Nakon seksa htio mi je dati novac, zna biti grub i vulgaran

Foto: Instagram
1/7
21.05.2023.
u 19:00

Karen McDougal tvrdi da je deset mjeseci održavala romansu s Donaldom Trumpom, a njihova afera je počela nedugo nakon što mu je supruga Melania rodila sina

Bivša Playboyeva zečica Karen McDougal u intervju koji je dala za Daily Mail podijelila je intimne detalje svoje afere s Donaldom Trumpom, koja je prema njezinim riječima trajala deset mjeseci.  - Bila sam zaljubljena u njega. I on je bio zaljubljen u mene. Znam to jer mi je cijelo vrijeme govorio -  rekla je o svojoj vezi s Trumpom i istaknula je kako je ona prekinula tu aferu.

U vrijeme kad su započeli svoju romansu Trump, bivši predsjednik SAD-a je bio dvije godine u braku sa suprugom Melanijom i Karen je upoznao nedugo nakon što mu je Melania rodila sina Barrona. Karen baš kao i bivša striptizeta Stormy Daniels (44) tvrdi da je imala aferu s Trumpom prije nego što je uspio na izborima 2016. godine.  Upravo one su zaslužne za čak 34 kaznene prijave prema Trumpu, što ga čini prvim bivšim predsjednikom u povijesti SAD-a koji se suočava s kriminalnim optužbama, a koje on negira.

Priča Stormy Daniels o vezi s Trumpom javnosti je dobro poznata, a ovo je prvi put da i Karen iznosi detalje svoje veze s Trumpom. Karen je poput Daniels uoči Trumpove predsjedničke kampanje dobila 150 tisuća dolara kojima je Trump platio njenu šutnju, a sada je odlučila ispričati sve pojedinosti njihove veze. 

Za razliku od Stormy Daniels koja je opisujući seksualni odnos s Trumpom opisao kao 'najgorih 90 sekundi u životu' – Karen inzistira na tome da je njihova veza bila divna te su se voljeli. - Bila sam zaljubljena u njega. Bio je zaljubljen u mene. Znam to jer mi je stalno govorio. Rekao bi ti si moja i volim te. Upoznao me i sa svojim prijateljima.- ispričala je. Vezu s Trampom je prekinula kada je upoznala glumca Brucea Willisa. 

- Zašto bih ostala s oženjenim muškarcem kad je Bruce bio tada slobodan i sviđao mi se - objasnila je u intervju. Karen je radila u dječjem vrtiću, a kada je operacijom povećala grudi prijavila se na natjecanje u kupaćim kostimima i to natjecanje dovelo je Karen do Playboya. Preko Playboya točnije Hugha Hefnera je i upoznala Trumpa na jednoj od ludih zabava u Hefnerovoj vili. 
Karen kaže kako je tada zapela za oko Trumpu. - Pratio me okolo poput psića, pokušavajući privući moju pozornost. Kada sam odlazila on je stajao pored svog tjelohranitelja Keitha Schillera i rekao je, 'Keith, uzmi njezin broj. Nazvao je nekoliko dana kasnije i zamolio me da večeram s njim u hotelu Beverly Hills - ispričala je Karen. 

VEZANI ČLANCI

Dodala je kako se sada srami što je započela vezu s oženjenim muškarcem, ali tada nije o tome razmišljala jer se samo htjela dobro zabaviti. Tjelohranitelj Keith je uveo Karen na stražnji ulaz u poznati hotel, ali umjesto romantičnog izlaska i večere uz svijeće u nekom lijepom restoranu s Donaldom je večerala u apartmanu. 

- Jeli smo za malim stolom u kuhinji s uključenim TV-om u pozadini. Nakon večere stvari su se zahuktale i Trump je napravio svoj potez. Privukao me i uskoro smo završili u krevetu. Kada sam odlazila vidjela sam hrpu novca u njegovoj ruci. Bila sam užasnuta i rekla sam mu kako ja nisam jedna od takvih djevojaka kojoj plaća za seks. Bilo mu je žao što mi je nudio novac i rekao mi je da sam stvarno posebna. - rekla je u intervju Karen. Putem do kuće je plakala i mislila je kako više nikada ne želi vidjeti Trumpa, ali opet ju je šarmirao i viđali su se pet ili više puta mjesečno, a jednom prilikom odveo ju je i u svoj penthouse u kojem je živio sa suprugom i sinom. Kada je išla s njim na putovanja Karen ih je sama plaćala, a potom bi joj Trump dao gotovinu za te troškove, kako ne bi ostavili nigdje pisani trag. 

Karen kaže da je šokirana  Trumpovim ponašanjem u posljednjoj predsjedničkoj kampanji. - Bila sam užasnuta kada je ismijavao  novinara s invaliditetom. On zna biti grub i vulgaran, ali ima i svoje dobre trenutke. - veli Karen.

VIDEO Mesić o tragediji u obitelji koja ga je odvojila od sestre: Prvi put smo se sreli nakon 20 godina

 

Komentara 9

DU
Deleted user
19:56 21.05.2023.

Zbilja vjerodostojna svjedokinja da ne može biti vjerodostojnija.

Avatar JAKOLOSHE
JAKOLOSHE
19:28 21.05.2023.

Trump je muškarac!

ĐO
đony1
22:41 21.05.2023.

zašto se upustila u avanturu !? kako nije znala kakav je lol !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije