Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Instagramu

Baby Lasagni u komentarima se javila bivša razrednica, evo što mu je poručila

Baby Lasagna
Foto: Promo
1/17
22.02.2024.
u 19:58

Baby Lasagna nedavno je objavio spot za svoju pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" s kojom se natječe na ovogodišnjoj Dori, a u komentare na Instagramu javila se i njegova bivša razrednica.

Baby Lasagna, pravim imenom Marko Purišić (29), favorit je ovogodišnje Dore - izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije. Nedavno je objavio i spot za pjesmu "Rim Tim Tagi Dim", a u komentare na Instagramu javila se i njegova bivša razrednica.

- Malo boomerske podrške od bivše razrednice i Gortana, Marko! Kao nekome tko vas je pratio u vašim formativnim godinama, srce mi je puno kad vidim da ne odustajete od svojih snova. Moje glasove imaš svakako na Dori, a i na Euroviziji s talijanske kartice. Mislim da je sasvim jasno tko nas treba predstavljati ove godine, samo opušteno i razveseli naciju - napisala mu je nekadašnja profesorica. 

U komentar joj se javila druga pratiteljica, a bivša razrednica je otkrila da se radi o njenoj prvoj generaciji razredništva: - Iscijedili su svaki atom snage iz mene i samo zbog dobre genetike nisam skroz posijedila. Ali izrasli su stvarno u ljudine, bude mi uvijek toplo oko srca kad ih sretnem. Takvima su se pokazali i na godišnjici mature.

VEZANI ČLANCI:

Naime, nakon što je Baby Lasagna objavio spot za svoju pjesmu s kojom se natječe na Dori, Hrvatska je skočila na treće mjesto eurovizijskih kladionica odmah ispod favorita Ukrajine i Italije. 

Podsjetimo, Baby Lasagna nastupa u drugom polufinalu hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije, a ovo mu nije prvi nastup na Dori, o čemu je pričao kod Nevena Ciganovića u njegovoj emisiji "U povjerenju by Neven Ciganović"

GALERIJA: Josipa Lisac održala koncert u Zagrebu, pogledajte koliko je ljudi došlo

Baby Lasagna
1/20

- Bio sam kao gitarist pa tamo dođeš i malo je drugačije kad si u sjeni. Ovako kad si u centru je skroz nešto drugo. Sad moraš puno više paziti na pokrete, tamo je divljanje, ako se umoriš možeš okrenuti publici leđa jer znam da snimaju više pjevača nego mene - usporedio je prijašnji nastup na Dori u sklopu Manntre te da je tada bio bezvoljan pa je čak i rekao da više nikad neće ići na Doru.

- Poslije sam skužio možda ne treba biti toliko grub i oštar prema tim nekim stvarima i samo odeš na Doru. Smekšao sam se i skužio sam da taj neki ponos metalca ili bilo kakvi drugi ponos ne vodi ničemu - objasnio je Baby Lasagna.

VIDEO: Let 3 na probi uoči prve polufinalne večeri Dore: 'Ne dolazi u obzir da opet idemo na Eurosong'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije