Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dora 2024.

Baby Lasagna priznao što ga je zadesilo uoči nastupa na Dori: 'To je najgore'

Zagreb: Druga polufinalna večer Dore
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/11
24.02.2024.
u 12:20

Nakon emisije uživo, održana je press konferencija na kojoj su finalisti otkrili kako se osjećaju, a to je učinio i Baby Lasagna. Marko je otkrio kakvih je problema imao prije nastupa.

U petak je održana druga polufinalna večer u kojoj smo otkrili osmero preostalih finalista Dore, a među njima je i Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna. Nakon emisije uživo, održana je press konferencija na kojoj su finalisti otkrili kako se osjećaju, a to je učinio i Baby Lasagna. Marko je otkrio kakvih je problema imao prije nastupa.

- Spavao sam nekih 4-5 sati, a meni inače treba 9 sati sna. Ali nije problem ni nespavanje, već trbuh. To je najgore - ispričao je 28-godišnji glazbenik o svojoj nervozi, pa dodao: - Do podne sam bio četiri puta na WC-u.

A sreću zbog nastupa nije skrivao te je na jedno pitanje priznao: - Ja sam se danas previše uzbudio, na probama je to sve bilo okej, ali danas sam se previše uzbudio i kad sam shvatio da griješim malo sam distancirao mikrofon - rekao je kroz smijeh.

Inače, Baby Lasagna slovi kao favorit Dore s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim' te je oduševio i spotom, ali i nastupom uživo. Dodajmo da će u nedjeljom finalu još nastupiti i: grupa Pavel, Vinko Ćemeraš, Eugen, Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3, Lana Mandarić, Alen Đuras, Natalie Balmix, Vatra, Damir Kedžo, Lara Demarin, MARCELA i Boris Štok. Marko je favorit i strane publike. Njegov polufinalni nastup u prvi 12 sati na YouTubeu je skupio već 200.000 pogleda i skoro 3000 komentara. Stranci uglavnom ističu da im se jako sviđa pjesma, a osvrnuli su se i na problem sa zvukom.

- Ako stavimo na stranu probleme sa zvukom, ovo je točno ono što Eurovizija treba. Mogu se samo nadati da će se problemi sa zvukom riješiti do nedjelje - poručila je jedna osoba, a druga je također komentirala zvuk: - Baby Lasagna je rekao u intervjuu da je bio toliko uzbuđen tijekom nastupa da je nesvjesno izvukao mikrofon - rekla je druga osoba. 

Zagreb: Druga polufinalna večer Dore
1/99

- Hrvatska, molim vas. Ovo je vaša prva pobjeda, nemojte zeznuti. Idemo Baby Lasagna - poručio je jedan obožavatelj.

- Uzmimo u obzir da će zvuk na Euroviziji biti puno bolji. Molim vas, nemojte zanemariti ovaj fantastičan nastup samo zato što njegov glas nije glasan koliko bi trebao biti - dodala je druga osoba.

- Prijatelji iz Hrvatske, molim vas pošaljite njega na Euroviziju. To je šansa za top 5, ako ne i pobjedu. Stvarno mi se sviđa pjesma, ali i pjevač. Jako je neuobičajeno. Podrška i 12 bodova iz Ukrajine - stoji u komentaru, a i drugi podržavaju ovog mladog pjevača.

VIDEO Baby Lasagna o nastupu: 'Bio bih još luđi, ali mi kondicija ne dopušta'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije