Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORA 2024.

Stranci o Baby Lasagni: 'Pošaljite njega na Euroviziju, molim vas'

Foto: Renato Branđolica/HRT
1/17
24.02.2024.
u 11:30

Njegov nastup u dugom polufinalu brzo je postao najgledaniji na YouTubeu od svih te trenutno ima više od 200.000 klikova u malo više od 12 sati, a ispod videa na YouTubeu svoje dojmove su ostavili i brojni obožavatelji Eurovizije koji žive diljem svijeta.

Poznati su nam svi finalisti Dore 2024., a u finale je i prošao i glazbenik koji slovi za favorita ove godine - Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna koji je izveo svoju pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim'. Marko je samo nekoliko dana prije Dore objavio svoj spot te tako Hrvatsku digao na visoko treće mjesto eurovizijskih kladionica sa sedam posto šansi za pobjedu. 

Njegov nastup u dugom polufinalu brzo je postao najgledaniji na YouTubeu od svih te trenutno ima više od 200.000 klikova u malo više od 12 sati, a ispod videa na YouTubeu svoje dojmove su ostavili i brojni obožavatelji Eurovizije koji žive diljem svijeta. Ispod videa već ima skoro 3000 dojmova što domaćih, što stranih slušatelja. Stranci uglavnom ističu da im se jako sviđa pjesma, a osvrnuli su se i na problem sa zvukom.

- Ako stavimo na stranu probleme sa zvukom, ovo je točno ono što Eurovizija treba. Mogu se samo nadati da će se problemi sa zvukom riješiti do nedjelje - poručila je jedna osoba, a druga je također komentirala zvuk: 

- Baby Lasagna je rekao u intervjuu da je bio toliko uzbuđen tijekom nastupa da je nesvjesno izvukao mikrofon - rekla je druga osoba. 

- Hrvatska, molim vas. Ovo je vaša prva pobjeda, nemojte zeznuti. Idemo Baby Lasagna - poručio je jedan obožavatelj.

Sviđa li vam se nastup Baby Lasagne na Dori?

- Uzmimo u obzir da će zvuk na Euroviziji biti puno bolji. Molim vas, nemojte zanemariti ovaj fantastičan nastup samo zato što njegov glas nije glasan koliko bi trebao biti - dodala je druga osoba.

- Prijatelji iz Hrvatske, molim vas pošaljite njega na Euroviziju. To je šansa za top 5, ako ne i pobjedu. Stvarno mi se sviđa pjesma, ali i pjevač. Jako je neuobičajeno. Podrška i 12 bodova iz Ukrajine - stoji u komentaru, a i drugi podržavaju ovog mladog pjevača.

1/99

Dodajmo da u ukupnom trendingu u Hrvatskoj na prvom mjestu je trenutno Let 3 i 'Baba roga', a Baby Lasagna se nalazi na drugom.

Podsjetimo, finale je na programu u nedjelju, a nastupit će: grupa Pavel, Vinko Ćemeraš, Eugen, Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3, Lana Mandarić, Alen Đuras, Natalie Balmix, Vatra, Damir Kedžo, Lara Demarin, Baby Lasagna, MARCELA i Boris Štok.

VIDEO Baby Lasagna o nastupu: 'Bilo bih još luđi, ali mi kondicija ne dopušta'

 

 

Komentara 6

RI
risingsun
12:30 24.02.2024.

Pjesma ima strasan ritam koji je mnogima zarazan, tekst ima dublju poruku, ali...mnogo toga treba doraditi. Baby Lasagna bi trebao vise cuvati glas i tek kod refrena plesati na svoj nacin. Bolji bi mu bio kostim iz videa, ili barem da se skine ono bijelo pufasto. Vizuelni dojam mora pratiti poruku pjesme.

Avatar Scheweningen
Scheweningen
12:55 24.02.2024.

Ma nemojte poslati nikoga, dobro je i treće mjesto 😉. Vidim da se lasagna favorizira a znamo dobro iz prošlosti kakvi su poželjni na ovoj manifestaciji boja

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:17 24.02.2024.

Pošaljite njega i ekipu u Vrapče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije