Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smioni voditelji

Antonija Blaće i Ivan Šarić zapjevali u finalu HTZ-a

'Marko Zirdum'
'Marko Zirdum'
05.06.2010.
u 18:17

U finalnoj emisiji posebno su iznenađenje priredili voditelji Antonija Blaće i Ivan Šarić koji su izveli pjesmu “We Will Rock You” grupe Queen. - Osim na karaokama, nikad prije nisam pjevao. No Tonka i ja htjeli smo zabaviti publiku

U petak navečer, u finalnoj emisiji gledateljima su posebno iznenađenje priredili voditelji Antonija Blaće i Ivan Šarić koji su izveli pjesmu “We Will Rock You” grupe Queen.

- Osim na karaokama s prijateljima, nikad prije nisam pjevao. No Tonka i ja htjeli smo zabaviti publiku pa smo se odvažili na tako nešto. Prije nastupa, odgovorno tvrdim, imali smo veću tremu od svih kandidata u showu, ali neka, isplatilo se! - priča 25-godišnji Zadranin Ivan Šarić, koji slična iskustva s tremom nema na stand-up nastupima.

Druga sezona RTL-ova talent showa "Hrvatska traži zvijezdu", koja se radi prema originalnoj licenci showa "Pop Idol", ispunila je očekivanja pa će, doznajemo s RTL Televizije, ići i sljedeće godine. Hoće li voditeljski dvojac - Antonija i Ivan - koji je ove godine ostvario zavidnu kemiju pred kamerama biti s natjecateljima i dogodine, prerano je za reći.

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:25 06.06.2010.

kako joj je samo guza narasla....ooooooooooo

Avatar marela
marela
18:33 05.06.2010.

dva nadasve zanimljiva, duhovita i vrlo snalažljiva mlada voditelja.............

DU
Deleted user
11:17 06.06.2010.

Za mene je popišanka Antonija trenutno najbolja voditeljica u HR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije