Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIONALNA ZVIJEZDA

Aleksandra Prijović oglasila se nakon prvog koncerta u Areni: 'Zagrebe hvala'

Zagreb: Prvi od pet koncerata Aleksandre Prijović u Areni
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
02.12.2023.
u 14:33

Fotografiju s koncerta objavila na Instagramu i napisala - "Zagrebe, hvala. 1/5 ", uz emotikon srca.

Aleksandra Prijović je na kraju sinoćnjeg prvog koncerta u zagrebačkoj Areni zamolila sve posjetitelje da podignu ruke u zrak, kako bi snimila zajednički selfie. Fotografiju je kasnije objavila na Instagramu i napisala - "Zagrebe, hvala. 1/5 ", uz emotikon srca.

Regionalna zvijezda nakon što je u zagrebačkoj Areni održala svoj prvi koncert održala je i konferenciju za medije na kojoj je odgovarala na pitanja novinara. Među ostalim Aleksandra je otkrila i kako se osjeća te da nije svjesna kakav je uspjeh ostvarila. 

- Ja sam jako ponosna. Uvijek kažem da sve ovo ne bi bilo moguće bez moje publike - rekla je pjevačica, a potom se osvrnula i na svoje suze. Naime, Aleksandra nije mogla sakriti svoje emocije tijekom koncerta.

- Mnogi su se već počeli šaliti kada je moje plakanje u pitanju, ali kao što sam već rekla publici, svima želim da plaču od sreće kao što sam ja večeras. To su lijepe emocije i kada osjetiš nešto o čemu si maštao i kada publika pjeva svaku pjesmu i kada šalju takvu emociju, ne moguće je ne zaplakati, koliko god se nekada trudim. Više sam puta rekla da bih mogla preplakati cijele koncerte koliko su oni emotivni i koliko je lijepa emocija na svakom od njih - rekla je Aleksandra. Mediji su primijetili i da su na ovaj zagrebački koncert pristigli i Aleksandrini baka i djed koji su je pratili iz publike. Baka ju je cijelo vrijeme snimala, a djed je sjedio i pratio.

VEZANI ČLANCI: 

- Ja bez svoje obitelji ne idem nigdje, rekla sam to nekoliko puta već. Oni su na svakom koncertu sa mnom i meni je jako bitno da su oni tu taj dan - kazala je te dodala da je njezina obitelj uvijek ponosna na nju i da se vesele s njom njezinim uspjesima. Prijović je kazala i da se uvijek trudi svojoj obitelji u publici ispuniti želje, ali da skoro nikad ništa ne traže.
ovinari su primijetili i da je u jednom trenutku na pozornicu popeo njezin sin Aleksandar.

- Večeras mi je, dok sam se spremala za koncert, prišao i rekao da je spreman izaći na binu. Rekla sam mu: 'Polako, polako. Ući ćeš sa mnom u idućem bloku.' On se nije dao i ponavljao je da želi baš sada i onda sam ga nekako nagovorila da pričeka. Cijelo vrijeme je sjedio i čekao da ja završim prvi blok, da bi izašao sa mnom. Tako da sam ja njemu ispunila želju. U Sarajevu je bila slična situacija - rekla je. 

Otkrila je i hoće li biti nekih hrvatskih imena tijekom ovih nekoliko dana.

- Kao i svi izvođači, htjela bih da ta imena budu iznenađenje - rekla je pa se osvrnula na svoje prijateljstvo s Jelenom Rozgom o čemu su mnogi pričali nakon objave koncerta i Jeleninih javnih čestitki. 

- Kada je Jelena u pitanju, želim reći da nju puno volim i poštujem i da smo prijateljice. Tako da svakako njezinu podršku imam, ali ne bih otkrivala hoće li gostovati na mom koncertu - dodala je. O nastupima u velikim dvorana diljem regije, rekla je kratko: 

- Ja trenutno živim svoje snove.

VIDEO: Hrvati jedva dočekali Aleksandru Prijović: 'Nemamo kartu za peti koncert, ali mogu nabaviti

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

AB
abokatstir
14:52 02.12.2023.

Balkanština na široka vrata u Zagreb, a mediji svršavaju od ushićenja.

PO
Poletarac101
15:37 02.12.2023.

Tko voli nek izvoli...Ja :Ne Hvala

SA
Satnik1111
16:01 02.12.2023.

"Hrvatskim medijima" curi na usta od oduševljenja. Nevjerojatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije