Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO DOBA GODINE'

Albina s pratiteljima podijelila dilemu: 'Ne znam bi li u kupaći ili u skafander"

Foto: Instagram
1/13
11.09.2021.
u 22:00

- Izgledaš zapanjujuće i u kupaćem i u skafanderu - poručili su mladoj pjevačici Albini Grčić (22) pratitelji na društvenim mrežama.

Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu Albina Grčić (22) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju, a s njom i dilemu koja ju muči ovih dana. Na fotografiji mlada pjevačica pozira uz more u gornjem dijelu kupaćeg, vrućim trapericama i jaknici koja je spustila do pola leđa. „Na znam bi li u kupaći ili u skafander“, podijelila je misao s obožavateljima te dodala hashtag 'to doba godine'

Njezini obožavatelji su joj pokazali da im je svejedno nosi li ona kupaći ili skafander. „Albe ti nas uvijek sve oduševiš koliko si lijepa“, napisali su joj te dodali emotikone srca. „Izgledaš zapanjujuće i u kupaćem i u skafanderu“, poručili su joj. „Previše ljepote u jednoj slici“, rekli su joj, a istaknuli su i da je 'najdivnija osoba'. Komentare su preplavili i emotikoni sa srcima umjesto očiju. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Albina je na prvi dan škole sa svojim obožavateljima podijelila sjećanje na svoj polazak u školu. "Moj prvi dan škole. Nadam se da ćete vi biti boljeg raspoloženja", napisala je uz fotografiju na kojoj je bila namrštena te dodala emotikon koji označava neugodu i smijeh u isto vrijeme. Inače, pjevačica često s obožavateljima dijeli privatne fotografije od fotografija iz djetinjstva do fotografija s prijateljima i dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na istoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
20:55 12.09.2021.

Zlato ni u jedno. Daj odi u podrum ili u prašumu. Daj nas malo pusti na miru. Niš ne 'otvaram' kad si ti u pitanju ali povremeno ti samo napišem da samo Bogu nisi dosadila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije