Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Par Jolie-Pitt posvojit će još jedno dijete

10.02.2009.
u 07:06

Angelina Jolie i Brad Pitt pripremaju se posvojiti još jedno dijete. Odluka je pala nakon što je poznata glumica posjetila Burmu i sažalila se nad teškom situacijom u toj zemlji. Novo dijete bit će sedmo u obitelji koja već ima posvojenu djecu iz Kambodže, Vijetnama i Etiopije.

Usprkos kritikama da njezine namjere nisu iskrene glumica tvrdi da posvajanje djeteta nije mnogo, ali je bolje nego ništa. Pokrenula je postupak za posvajanje u gradu Chang Maiju, nakon što je razgovarala s jednom ženom u izbjegličkom logoru na granici Burme i Tajlanda, koja je izjavila da već dvadeset godina živi u njemu zajedno sa svojom djecom.

Unatoč planetarnoj popularnosti bračni par Jolie-Pitt nije dobio nijednu BAFTA-inu nagradu za svoja glumačka ostvarenja u prošloj godini. Nagrade su dobili Kate Winslet za ulogu nacističke čuvarice logora u The Readeru i Mickey Rourke za ulogu hrvača u filmu The Wrestler. Angelinin film Cangeling usprkos redateljskoj palici Clinta Eastwooda nije mogao nadmašiti već kultni Slumdog Millionaire Dannyja Boylea.
(P.S.)

Želite prijaviti greške?