Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Objavljene cijene iPhonea 3G: Već od 1 kunu uz mjesečnu naknadu od 500 kuna

03.11.2008.
u 12:08

Nakon što je najavio početak prodaje iPhoena za petak, 7. studenog, T-Mobile je danas priopćio cijene uređaja i tarifne modele. iPhone 3G u Hrvatskoj će se moći kupiti već za 1 kunu (verzija od 8 GB memorije), ali uz mjesečnu naknadu od 500 kuna u koju ulazi 5 GB internet prometa, 500 minuta razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj i 300 SMS poruka.

U istoj će se tarifi iPhone od 16 GB moći kupiti za 98 kuna. Cijena iPhonea uz mjesečnu naknadu od 300 kuna je 698 kuna za verziju od 8 GB i 1298 kuna za verziju od 16 GB.

Za mjesečnu naknadu od 150 kuna, u koju ulazi 1 GB internet prometa, 150 minuta razgovora i 50 SMS poruka, iPhone će koštati 2198 kuna (8 GB) i 2798 kuna (16 GB).

Sam uređaj bez pretplate (otključan) koštat će do 7298 kuna što je gotovo najviša cijena u Europi. Cijena iPhonea bez pretplate u većini europskih zemalja iznosi oko 500 eura.

Appleov iPhone: Mobilni hit napokon u Hrvatskoj

U susret očekivanom početku prodaje velikog Appleovog projekta za hrvatsko tržište iPhonea, komentar je dao i prvi čovjek HT-a Ivica Mudrinić: - Interes za kupnju je vrlo velik, imamo ogromnu listu čekanja te velik broj budućih kroisnika iPhoena upisanih za kupnju putem weba.

Mudrinić je još jednom ponovio da u petak kreće prodaja i da će cijene biti uskoro objavljene ne znajući da iste stoje na službenoj stranici T-Mobilea još od ponedjeljka ujutro.

Mudrinić nije skrivao ponos što za hrvatsko tržište mogu prezentirati i prodavati ovaj uređaj Applea.

Najpopularniji mobitel svih vremena moći će se kupiti u T-Centrima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku od petka, 7. studenog, a u ostalih pedesetak T-Centara u tjednu nakon toga. Za svoj primjerak možete se predbilježiti već sada, na web adresi www.t-mobile.hr/iphone – no to nije nikakva garancija da ćete svoj primjerak dobiti odmah nakon dolaska, jer u T-Mobileu ne isključuju mogućnost da dostupna količina neće biti dovoljna za sve zainteresirane.

Ipak, u T-Mobileu ne očekuju da će se pred trgovinama stvoriti dugački redovi poput onih u SAD-u ili Japanu.

(A.Be.)/(S.M.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?