Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vida Demarin:

Uzastopni kišni dani čine nas turobnima

Kiša u Zagrebu
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
05.09.2014.
u 07:26

Nedostatak sunca zbog kiše koja pada danima ne može općenito utjecati na zdravlje, ali smo tada neraspoloženi i osjetljivi

Puno kiše i malo sunca – obilježje je to ljeta na izmaku, ali i tjedna na izmaku u kojem sunca gotovo da i nismo vidjeli. A kišno i tmurno vrijeme nastavit će se i dalje. To što kiša danima lijeva i nebo je prekriveno tmastim oblacima kroz koje se ni zraka sunca ne može probiti utječe i na raspoloženje ljudi.

Sunca nam svima treba. Za veselje, za radost. Ono utječe na naše raspoloženje i, kada sunca nema, svi smo nekako turobni. Osobito su na to osjetljivi meteoropati, no u današnje vrijeme svi se možemo proglasiti osjetljivima. Nedostatak sunca zbog kiše koja pada danima ne može općenito utjecati na zdravlje, ali je točno da tada postajemo neraspoloženi i osjetljivi. Evo, i mi se pretvaramo u Engleze – kaže neurologinja Vida Demarin dodajući da kišno vrijeme ne utječe na koncentraciju nego samo na raspoloženje.

>> Vremenska prognoza iz budućnosti. Evo što nas čeka 2050!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije