Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgleda puno, puno mlađe

Turski instruktor joge tvrdi da ima 95 godina, vjerujete li mu?

 Kazım Gürbüz
Foto: Facebook
1/2
14.08.2015.
u 19:21

Turčin Kazim Gürbüz rođen je u Adani 1920. godine, a zbog svog izgleda privlači pozornost javnosti. Izgleda, naime, iznimno mladoliko, a već mu je 95 godina

Turčin Kazim Gürbüz rođen je u Adani 1920. godine, a zbog svog izgleda privlači pozornost javnosti. Izgleda, naime, iznimno mladoliko, a već mu je 95 godina.

Mnogi ne vjeruju da je Kazim star skoro sto godina, no on tvrdi, formula je jednostavna. Iznimno je, kaže, važna zdrava prehrana i tjelovježba. Njegove supernamirnice su masline, med, voće i paprike, piše Hurriyetdailynews.

Veliki je ljubitelj joge te je dugogodišnji učitelj te vještine. Čak i danas može napraviti najzahtjevnije poze. Osim toga, navodi, ima seksualnu formu 30-godišnjaka. Kazim je, inače, 1961. godine doživio tešku prometnu nesreću i ostalo paraliziran. Liječnici su rekli da su šanse da prohoda minimalne. Tvrdi da ga je joga izvukla i da je zbog nje uspio stati na noge.

>>U balansu me drže joga i meditacija, a uživam uz med, sir i komad pršuta

>>Ako cijeli dan sjedite, ova će vam jednostavna vježba pomoći da opustite mišiće

Komentara 11

FR
franjo
19:56 14.08.2015.

Jao onom ko Turčinu vjeruje!

TL
TL
21:34 14.08.2015.

Vjerujem. Evo na primjer ja, imam 120 godina, a još uvijek gledam u vindovse!!

MH
mrtav-hladan
00:16 15.08.2015.

Ja sam odavno prestao brojati godine Najteze mi je bilo do stote ..❗️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije