Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprobajte!

Znate ono kada ne možete otvoriti staklenku, a nema nikog oko vas? Ovaj trik će vam pomoći

Crazy Russian Hacker otvara staklenku
Foto: Youtube
1/3
03.06.2014.
u 09:15

Ponekad je otvaranje staklenke prava noćna mora. Potrebno je "pustiti" zrak ispod poklopca da se otvori. No, što kada to ne funkcionira?

Žene se često pate s otvaranjem staklenki. Stereotip? Ne mora biti.

Iako je lakše nekoga zamoliti za pomoć, žene ipak imaju svoje trikove koji im pomažu da je otvore. Potrebno je "pustiti" zrak ispod poklopca da se otvori. No, što kada poznati trikovi ne funkcioniraju?

Crazy Russian Hacker opet ima svoju ideju za otvaranje staklenke. Vjerojatno je nikada nećemo iskoristiti, ali dobro je znati ako se nađete u situaciji da baš nijedan drugi način ne funkcionira, a vi baš imate ljepljive trake.

Znatiželjni? Pogledajte video!

>>Kad vam ostane otvoren prozor na automobilu ovo radite krivo!

>>Mislili ste da je nemoguće ispeći slaninu bez tave, ulja, štednjaka ili roštilja? Varate se

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije