Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crazy Russian Hacker

Kad vam ostane otvoren prozor na automobilu ovo radite krivo!

crazy russian hacker auto
Foto: Youtube
1/2
30.05.2014.
u 11:00

Crazy Russian Hacker tvrdi da će većina vozača ponovno sjesti na upravljačko mjesto, ubaciti ključ u bravu radi "kontakta" i onda iznutra zatvarati prozor

Koliko puta vam se dogodilo da ste ugasili automobil i izišli iz vozila, a onda vidjeli da vam je prozor ostao otvoren?

Crazy Russian Hacker tvrdi da će većina vozača ponovno sjesti na upravljačko mjesto, ubaciti ključ u bravu radi "kontakta" i onda iznutra zatvoriti prozor. Ali on ima jednostavnije rješenje koje će, prema njegovim riječima, mnogim vlasnicima novijih automobila uštedjeti vrijeme. Evo kako možete na jednostavniji način zatvoriti prozor.

>>Mislili ste da je nemoguće ispeći slaninu bez tave, ulja, štednjaka ili roštilja? Varate se

>>Odlazite u zahod u kafiću, restoranu, na poslu? Evo što radite krivo

 

Komentara 6

JO
jožica
13:09 30.05.2014.

Koja glupost od članka, OTKRIVENA JE AMERIKA, ja to znam već cca 10-ak godina. Može se zatvoriti i ako se na daljinskom drži tipka za zaključavanje, a otvoriti ako se drži tipka za otključavanje. Npr. kada po ljetu dolazite do auta spustite prozore daljinskim da ne doživite toplotni udar.

BA
Bananaman
13:50 30.05.2014.

BRAVO !!! otkrili ste ameriku !!!!

T1
t111
12:28 30.05.2014.

you doing it wong. :D ma dobar je rus, malo se zaje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije