Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Započnite dan s uravnoteženim doručkom

Herbalife
Foto: Promo
1/2
06.06.2018.
u 09:00

Pazite li na zdravlje, birate li pomno ono što ćete jesti, dajete li prednost prirodnim i zdravim sastojcima?

Ako je odgovor potvrdan, znajte da niste sami. Živimo u vremenu kada se sve više potiče briga o dobrobiti, kao i održavanje fizičke kondicije i zdravlja.

Doručkovanje je od presudne važnosti, jer tako dan započinje zdravom navikom, što olakšava zdrav način života.

Dokazano je da je kod osoba koje redovito doručkuju ukupna prehrana uravnoteženija, i odabirom hranjivih tvari i namirnica, koji mogu ispuniti njihove prehrambene potrebe.

Isto tako, osobe koje svakodnevno doručkuju dugoročno su manje izložene riziku nastanka zdravstvenih problema. To bi se moglo objasniti vrstom hranjivih tvari koje obično dobivaju iz doručka.

Osobe koje konzumiraju zdrav doručak zahvaljujući tome imaju veći unos vitamina i minerala.

Štoviše, dnevni unos voća veći je kod osoba koje doručkuju, pa je kod njih veća i vjerojatnost da će ispuniti preporučenu količinu od 5 porcija dnevno i uživati sve blagodati koje su s tim povezane.

Ispravan odabir: smatra se da je doručak bogat proteinima zasitniji od doručka bogatog ugljikohidratima, što pomaže smanjiti potrebu uzimanje hrane između obroka.

Proteinski shake s vitaminima i mineralima mogao bi odgovarati vašim potrebama.

Možete kušati i naš Formula 1 Free From shake, koji ne sadrži soju, laktozu i gluten, a nudi iste blagodati kao i izvorna Formula 1. Ako želite popiti shake koji ne sadrži laktozu, svoj Formula 1 Free From shake pripremite sa sojinim mlijekom*.

Za dobru hidrataciju kušajte naš Biljni koncentrat aloje, koji će pomoći da konzumirate potrebnu dnevnu količinu vode. Ako trebate kofeinski poticaj, mogli biste kušati našu ponudu Instant biljnih napitaka s ekstraktima čaja koji sadrže Orange pekoe čaj i zeleni čaj. Herbalife čajevi sadrže do 85 mg kofeina po porciji.

Redovito uzimanje zdravog doručka ključno je da biste osigurali da dobivate hranjive tvari, vitamine i minerale koje vaše tijelo treba. No, jednako je važno da se pobrinete za dobru hidrataciju.

Pijete li dovoljno vode?

Prosječna odrasla osoba trebala bi svakoga dana popiti 2 – 2,5 litre vode. Time ćete svojem organizmu osigurati hidrataciju i osvježenje, uz višestruke blagodati za zdravlje.

Jeste li znali da je žeđ znak da trebate popiti tekućinu? Naime, u trenutku kada stvarno osjetite žeđ, moguće je da ste već dehidrirali.

Da bi se dehidracija svela na najmanju moguću mjeru prvi odabir je uvijek voda. Ako ne volite piti običnu vodu, možda biste u vodu mogli dodati krišku limuna, naranče, krastavca ili grančicu mente, koji će vodi dati decentnu aromu.

Herbalife nudi napitak Biljni koncentrat aloje, koji se može dodati vodi, a dostupan je i kao niskokalorična opcija bez šećera u okusu manga.

Zašto ne biste pripremili ledeni čaj od svojeg omiljenog okusa Herbalife Instant biljnog napitka s ekstraktima čaja? To je odlično rješenje za ljeto, možete ga i dodatno prilagoditi svojem ukusu dodavanjem svježeg voća i aromatičnog bilja..

*više informacija o pripremi shakea potražite u uputama za upotrebu otisnutim na etiketi proizvoda

Više informacija na: www.herbalife.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije