Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gastro.hr

Zanima vas sve o maslinovim uljima? Prijavite se na newsletter portala Gastro.hr i primite knjižicu 'Sve tajne maslinovg ulja'!

Gastro.hr vodič kroz maslinova ulja
Gastro.hr
17.03.2014.
u 12:30

Ovo svakako nije jedino iznenađenje koje vam pripremamo, stoga se registrirajte, prihvatite primanje newslettera, a u budućnosti će na vašu e-mail adresu stizati korisni savjeti, recepti i obavijesti o nagradama i pogodnostima.

Maslinovo ulje je zdravo, to ste sigurno već svi čuli. Koristite ga redovito u jelima koja pripremate, nabavljate pravo domaće preko prijatelja i rodbine iz Istre ili Dalmacije i spremni ste braniti svoj čvrst stav o tome koje je najbolje. No, znate li što ga zapravo čini nutritivnim blagom, otkud mu taj pikantan i gorkast okus, kako baš neka ulja zasluže titulu ekstra djevičanskog te kako ga možete najbolje iskoristiti u neodoljivim desertima?

To sve, i još puno više, možete doznati u Gastro.hr vodiču kroz maslinova ulja koji smo vam pripremili. U njemu ćete pronaći brojne podatke o ulju koje dosad niste znali, kao i savjete, trikove i recepte koji će vas uputiti kako iz ove divne namirnice izvući uistinu najbolje. Nove spoznaje o maslinovu ulju donosimo vam uz pomoć tima stručnih suradnika Vitaminoteke, Darije Vranešić Bender, Sandre Krstev Barać i Mirje Jošić.

Ovim PDF vodičem koji će vam otkriti sve tajne i divote maslinovih ulja želimo nagraditi sve naše novoregistrirane korisnike, stoga pozivamo sve čitatelje koji još nisu registrirani da to učine OVDJE. Naime, svi novi čitatelji koji se danas 17. ožujka registriraju na portalu Gastro.hr i prilikom registracije odaberu da žele primati newsletter, na poklon će dobiti ovaj praktičan vodič koji mogu čitati online na portalu, spremiti na računalo ili isprintati.

Također, ovim poklonom zahvaljujemo se i svim našim postojećim registriranim korisnicima, stoga ćemo Gastro.hr vodič kroz maslinova ulja poslati putem e-maila svim Gastro.hr registriranim korisnicima koji su prilikom registracije odabrali primanje newslettera.

Ovo svakako nije jedino iznenađenje koje vam pripremamo, stoga se registrirajte, prihvatite primanje newslettera, a u budućnosti će na vašu e-mail adresu stizati korisni savjeti, recepti i obavijesti o nagradama i pogodnostima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije