Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajna vitke linije

Victoria Beckham već više od 20 godina svakodnevno jede isto jelo: Evo što se točno nalazi na njenu tanjuru

Instagram/@victoriabeckham
11.10.2023.
u 13:30

Bivša članica grupe Spice Girls uvijek jede isto jelo

U čemu se krije tajna vitke linije 49-godišnje pjevačice i modne dizajnerice Victorije Beckham? Pitanje je koje je zanimalo brojne žene, a njezin suprug David progovorio je o tome kako se ona zapravo hrani. Bivši nogometaš tako tvrdi da voli eksperimentirati u kuhinji, a da njegova supruga rijetko odstupa od svog jelovnika, piše Hello Magazine

"Kada je hrana u pitanju, zvučat ću poprilično dosadno. Što mi se sviđa? Pa volim tost od cjelovitih žitarica sa soli", odgovorila je Victoria na pitanje što najviše voli jesti. Dodala je i kako je noćna mora svakom restoranu jer je jako izbirljiva i njezina lista namirnica je dosta skromna.

Od djetinjstva ne jede crveno meso i mliječne proizvode, a na njezinu jelovniku svaki dan je povrće kuhano na pari kojeg začini samo s octom. Rekla je kako jako pazi što jede i to još od vremena kada je nastupala s djevojkama iz grupe Spice Girls. Tada su na turnejama diljem svijeta obilazile brojne vrhunske restorane, a Victoria se suzdržavala od ugljikohidrata i kaloričnih jela, a tome je vjerna i danas.

"Postanem jako emotivan oko hrane i vina. Nažalost, oženjen sam nekime tko jede istu hranu već 25 godina. Otkad sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuhano povrće, rijetko će napraviti iznimku. Jedino kada je htjela pojesti nešto s mog tanjura bilo je kada je nosila našu kćer Harper i to je bilo nevjerojatno. To mi je bio jedan od omiljenih trenutaka. Ne sjećam se o kojoj je hrani riječ, no znam da to nije jela od tada", rekao je David. 

Nutricionist otkrio: Ovo su tri najgore namirnice koje možete pojesti!

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Zgubider..
Zgubider..
19:59 11.10.2023.

"...Evo što se točno nalazi na njenu tanjuru..."____Na njenu tanjuru?! Ma svaka vam čast!

Avatar Uskok
Uskok
14:57 11.10.2023.

Znači može se. A ne ove naše. To sve trpa u sebe.

SA
Sarma
22:41 11.10.2023.

I 20 god. puši istu lignju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije