Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA WHIF

Uživanje u čokoladi iz spreja - bez kalorija i grižnje savjesti

sprej
20.05.2010.
u 17:19

Odgovor na molitve svih ovisnika o čokoladi uskoro bi se mogao naći na tržištu, a riječ je o jedinstvenu načinu kako uživati u čokoladi bez nakupljanja kalorija.

Odgovor na molitve svih ovisnika o čokoladi uskoro bi se mogao naći na tržištu, a riječ je o jedinstvenu načinu kako uživati u čokoladi bez nakupljanja kalorija. Naime, sprej u obliku ruža za usne koji ispušta čestice tamne čokolade u usta navodno omogućuje uživanje u ovoj poslastici bez grižnje savjesti.

- Kada udahnete čokoladu u usta, ona se automatski razgrađuje i djeluje na osjetilne pupoljke na jeziku – objašnjava prof. David Edwards s Harvarda koji je izumio ovaj sprej nazvan Le Whif te dodaje kako je njegov izum novi pristup jedenju.

– Omogućuje nam da udahnemo hranu u usta i okusimo je bez žvakanja, a da ne unesemo ni jednu kaloriju.

Dodao je i da su čestice premale da bi ušle u pluća ili na bilo koji način oštetile pluća. Cijena spreja je 1,99 funti, a moći će se kupiti u tri čokoladna okusa – obična čokolada, čokolada s mentom i čokolada s jagodama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije