Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dar: zdrave kuharice

Uz čak 12 kuharica nikad vam neće ponestati ideja za zdrava i ukusna jela

02.08.2018.
u 14:51

Večernji list daruje jednu od čak 12 kuharica sa zdravim receptima koje pokrivaju sve od mesa i rižota do salata i deserta

Nije li okrutno što je nezdrava hrana najčešće i najukusnija? Najlakše je posegnuti za sendvičem ili burgerom, ili naručiti dostavu pizze.

Večernji list odlučio je stati na kraj ovoj nepravdi uz čak 12 kuharica sa zdravim receptima koje pokrivaju sva moguća jela, sljedove i poslastice. Jednu od ovih 12 kuharica potražite na kioscima u subotu 4. kolovoza na dar uz Večernji list.

Razlika između zdrave i nezdrave hrane često je u izvedbi i odabiru namirnica. Uz malo truda i istraživanja možemo naći zdravije varijante naših omiljenih jela.

Možda želite usavršiti priloge koje spremate uz svoja omiljena jela, ili želite slagati gurmanske a zdrave sendviče za svoje goste.

Možda spremate veliku večeru s više sljedova, pa pazite da čak i juha i desert budu jednako impresivni koliko i glavno jelo, ili se možda na ove vruće ljetne noći želite ohladiti koktelom. Večernjakove zdrave kuharice pokrivaju svaki od ovih segmenata i puno više.

Kuharice koje možete pronaći su:

Deserti
Juhe
Kokteli
Mesa
Predjela
Prilozi
Ribe
Rižoto
Roštilj
Salate
Sendviči
Tjestenine

U subotu 4. kolovoza na kioscima potražite svoj primjerak kuharice sa zdravim receptima na dar uz Večernji list. Bez obzira o kakvom jelu ili kojem slijedu se radilo, uvijek postoji zdraviji način.

Dobar tek želi vam Večernji list!
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije