Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukleti

Ovi hoteli rezervirani su mjesecima unaprijed no u njega idu samo najhrabriji

DALHOUSIE CASTLE, SCOTLAND
Foto: Booking.com
1/7
28.10.2018.
u 16:14

Ne čudi da su pojedini hoteli, oni koji mogu ponuditi jedinstven doživljaj Noći vještica svojim interijerom, ali i legendama o duhovima koji se u njihovim hotelima javljaju, bukirani mjesecima unaprijed.

Duhovi, vještice, zombiji... Sve su to asocijacije na Noć vještica za koji se mnogi pripremaju mjesecima unaprijed. Stoga ne čudi da su pojedini hoteli, oni koji mogu ponuditi jedinstven doživljaj Noći vještica svojim interijerom, ali i legendama o duhovima koji se u njihovim hotelima javljaju, bukirani mjesecima unaprijed. Ovo su neki od najpoželjnijih hotela za provesti Halloween. 

LA FONDA, Santa Fe

Postojeći izgled hotela datira od 1922. godine, no postoje zapisi da je na tom mjestu još od 1600. Legenda kaže da se u njemu pojavljuju duhovi, među njima i John P. Slough, predsjednik suda koji je ubijen u predvorju hotela 1867., te duh kockara koji se ubio nakon što je odigrao "lošu ruku". Navodno se njegov duh pojavljuje na hotelskim fontanama. 

Foto: Booking.com

Foto: Booking.com

THE RED LION INN, Stockbridge

Zaljubljenici u nadnaravno obožavaju ovaj hotel s 301 sobom. Gosti hotela često prijavljuju da su vidjeli duh djevojčice sa cvijećem i muškarca sa šeširom. Ne čudi stoga da mnogi žele provjeriti te tvrdnje i na svojoj koži osjetiti malo te hladnoće duhova koji se navodno pojavljuju u ovom hotelu. 

Foto: Booking.com

Foto: Booking.com

DALHOUSIE CASTLE, Škotska

Izgrađen u 13. stoljeću, ovaj hotel krije mnoge povijesne tajne. Navodno se u njemu pojavljuje na desetke prikaza, a najčešća je ona Sir Alexandera Ramsaya kojeg je izgladnjivao do smrti 1342. William Douglas. Legenda kaže da duh mučenika otada boravi na toj zemlji, a kasno u noći pojavljuje se i duh Grey Lady koja obilazi tamnicu dvorca.

Foto: Booking.com

Foto: Booking.com

QUEEN ANNE HOTEL, San Francisco

Ovaj hotel u San Franciscu nekoć je bio škola za djevojčice. Kruže priče kako je Miss Mary Lake iznenada preminula nekoliko dana nakon otvorenja škole. Priče putnika govore da njen duh najčešće boravi u sobi 401, pokriva goste dekama tijekom noći, a ponekad im i raspakira stvari. E, to se zove usluga...

Foto: Booking.com

Foto: Booking.com

STANLEY HOTEL, Colorado

Stanley Hotel poznat je kao jedan od najpoželjnijih hotela u Sjedinjenim Državama među lovcima na duhove.

Hotel je čak bio i inspiracija Stevenu Kingu za novelu "The Shining." Brojni gosti hotela navodno su se susreli s čestimparanormalnim aktivnostima u ovom hotelu, a nerijetko ih je iznenadilo neočekivano lupanje vratima, zvukovi iz klavira za kojim nitko ne sjedi, neobični glasovi koji se mogu čuti "ni od kud " i sl. Najviše je čudnih događaja na četvrtom katu i koncertnoj dvorani.

Foto: Booking.com

Foto: Booking.com

HOTEL DEL CORONADO, Coronado

Ovaj lukuszni hotel nalazi se na obali San Diega, a poznat je po predivnom pogledu na plažu, ali i po duhu 24-godišnje Kate Morgan koja je 1892. godine koja je unajmila sobu na trećem katu hotela i čekala svog dragog. Trajalo je to pet dana, a nakon što se on nije pojavio, oduzela si je život. Navodno se njen duh pojavljuje u crnoj haljini, uz čudne zvukove, mirise i pomicanjem predmeta po sobi i paljenjem TV-a. 

Foto: Booking.com

QUEEN MARY HOTEL, Long Beach

"Umirovljeni" brod Queen Mary usidren je u Long Beachu, u Kaliforniji. Gostima je u ponudi na izbor i lov na duhove, a najpoznatiji je duh žene u bijelom i mornara koji je preminuo u strojarnici te djece koja su se utopila u bazenu broda.

 

Foto: Booking.com

VIDEO Šetali šumom pa snimili neobičnu scenu: Ovo je najčudnije što sam ikad vidio

Ključne riječi

Komentara 3

BA
barbika1
11:26 28.10.2018.

Poskropite svetom vodom

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
10:19 28.10.2018.

znači na ova mjesta ne idem!hehehee

TO
tonimohave
16:21 28.10.2018.

Isto se desilo I sa Gospom u Medjugorju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije