Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U SPAR i INTERSPAR trgovinama više od 200 sireva domaće proizvodnje

SPAR i INTERSPAR
13.02.2019.
u 13:20

Kupci u ponudi mogu pronaći i sireve koje proizvode manje hrvatske mljekare, od 100 posto hrvatskog mlijeka, pripremljene na tradicionalni i ekološki način.

SPAR Hrvatska u svojoj bogatoj ponudi domaćih proizvoda nudi više od 200 sireva domaće proizvodnje iz svih regija Hrvatske. 

U SPAR i INTERSPAR trgovinama dostupni su sirevi iz Hrvatskog zagorja, kao što su Plemićki sir i Prgica te sirevi iz Slavonije, poput tvrdih sireva Barun Trenk i Fra Luka te mekog Bučkog sira. U bogatoj ponudi
SPAR-a i INTERSPAR-a nalaze se i tvrdi sirevi iz Dalmacije, paški sirevi i skute te razni sirevi iz Istre i Like.

Kupci u ponudi mogu pronaći i sireve koje proizvode manje hrvatske mljekare, od 100 posto hrvatskog mlijeka, pripremljene na tradicionalni i ekološki način.

Tako, primjerice, mljekara Caseus iz Ogulina proizvodi autohtoni Tounjski sir – dimljeni kravlji sir sa zlatnosmeđom korom, te dimljene gorske sireve sa začinskim biljem. U klasi sušenih sireva koje proizvodi mljekara EURO-MILK Beloslavec ističe se sir Dragec s crvenom paprikom, zelenim paprom ili češnjakom. Na policama SPAR-a i INTERSPAR-a moguće je pronaći i eko sireve Gabrijel od eko kozjeg mlijeka proizvedene u Dugom Selu, u mljekari AMBIENTA PARK, a u ponudi su i tvrdi istarski sirevi s maslinama, paprom ili paprikom proizvedeni od domaćeg kozjeg mlijeka u mljekari Vesna Loborika.

U širokom asortimanu domaćih sireva koje nudi SPAR Hrvatska kupcima su tako na raspolaganju proizvodi raznih kombinacija okusa i tekstura. Ovi mliječni proizvodi vrhunske kvalitete prave su gurmanske poslastice koje mogu izvrsno poslužiti kao predjelo, brzi zalogaj ili neizostavan sastojak za pripremu raznih ukusnih jela.

Domaći sirevi samo su dio velike ponude najkvalitetnijih domaćih proizvoda koji su dostupni u SPAR i INTERSPAR trgovinama. Kampanjom „Da, domaće je!“ SPAR Hrvatska stavlja naglasak na važnost poticanja kupovine hrvatskih proizvoda čime potvrđuje svoju posvećenost hrvatskoj kvaliteti, dajući prednost domaćim dobavljačima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije