Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon odmora

Tri savjeta kako zadržati preplanulu put

Sunčanje
Foto: Thinkstock
1/5
12.08.2018.
u 08:54

Potrebno je kožu pravilno njegovati i pružiti što joj je potrebno, a na taj će način žene tamnije, maslinaste puti, svoju preplanulost moći zadržati i do kraja jeseni.

Mnogi žele što dulje zadržati sretne uspomene na godišnji odmor, a žene, većinom, i preplanulu put.

Kako bi vam to pošlo za rukom, potrebno je kožu pravilno njegovati i pružiti što joj je potrebno, a na taj će način žene tamnije, maslinaste puti, svoju preplanulost moći zadržati i do kraja jeseni.

Hidratacija

Nakon svakog sunčanja kožu nahranite kremom ili mlijekom za tijelo koji hlade i pružaju dovoljno hidratacije. Koža izložena suncu postaje suha pa je održavanje hidratacije kože izvana, baš kao i iznutra, itekako bitna. Na taj ćete način postići usporavanje odbacivanje starih slojeva kože, a time i preplanulosti.

Tuširajte se hladnom vodom

Topla ili vruća dodatno isušuje koži stoga je poželjno da se tuširate hladnom ili mlakom

Pijte puno vode

Hidratacija tijela iznutra posebno je važna, kako i za kožu tako i za unutarnje organe. Pijte dovoljno vode tijekom dana, jedite namirnice koje obiluju vodom poput krastvaca, lubenice te namirnice bogate betakarotenima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije