Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKAKO BIJELI

Ovo je razlog zašto ispod bijele majice trebate nositi crveni grudnjak

grudi
Foto: Thinkstock
1/5
30.04.2018.
u 12:01

Najčešći izbor žena diljem svijeta u kombinaciji s bijelim majicama je i bijeli ili nude grudnjak.

Bijelu majicu ili košulju možete kombinirati s bilo kojom bojom suknje, ili hlaća, no to nije isti slučaj kada je riječ o grudnjacima.

Najčešći izbor žena diljem svijeta u kombinaciji s bijelim majicama je i bijeli ili nude grudnjak. No, znastvenici tvrde- to je pogreška. Tvrde da će se ti grudnjaci isticati ispod bijelih majica ili košulja što moće itekako narušiti cijeli dojam i outfit.

Kako biste to izbjegli, odjenite crveni grudnjak, napominju, piše TOI. Grudnjak te boje se, ma koliko nam to zvučalo nevjerojatno, neće isticati. 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Koža ima crvene podboje i zbog toga se crvena boja grudnjaka "stopi" i ne ističe ispod bijele majice, pojašnjavaju. Ako imate čist ton kože, trebali biste odjenuti grudnjak plave boje, a za tamnije tonove kože birajte između grimiznih i tamnocrvenih nijansi. Žene s maslinastim tonovima kože trebale bi birati grudnjake boje borovnice, zaključuju stručnjaci. Na vama je samo da isprobate i provjerite jesu li u pravu...

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
13:09 30.04.2018.

Uz večernji je isto kao u filmu beskrajan dan ili kao da je Zemlja stala ... Svaki dan isto sranje ... Sex poze s obzirom na dob , koji grudnjak i dal uopce grudnjak .. Pa neke rekla kazala bez dokaza teme pa prepisivanje sa fejsa instagrama .. Poneko ubojstvo .. I naravno sve sto je objavljeno u Srbiji Krajini ili Bih .. nekada smo se sprdali sa 24 sata .. Vi ste Vecernji postali dno dna .. Ovaj portal kao da uređuju djeca iz sprdnje na novinarstvu u osnovnoj skoli .. Mislim da je vrijeme da i vi počmete sa iseljavanje i konobarenjem Irska Englesak Njemačka ... Pardon ne znam jesam napomenu i laži i netočne informacije .. Aha jesam

WE
westsouth
13:28 30.04.2018.

bolje je bez

MA
marko72
09:03 01.05.2018.

Predjes od 24sata i indexa na „ozbiljnije“ novine, kad ono isto sranje 🤪 stvarno ste dosadni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije